Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Největší trapasy roku 2013: Slavní bez špetky studu!

  • Některé věci si letos tyto celebrity mohly raději odpustit.
    16. prosince 2013 | 06:00

    Jsou celebrity, které si na trapasech prakticky postavily celou svoji kariéru a těžko bychom od nich mohli očekávat, že se alespoň jednou zachovají jako rozumní a dospělí lidé. Pak jsou ale slavní, kteří měli prostě jen smůlu, jako každý jiný člověk. Jenže jsou neustále v hledáčku médií. Jaké trapasy kralují roku 2013?

  • Lance Armstrong

    ...
    Autor: Profimedia.cz
    V lednu se cyklistická legenda Lance Armstrong oficiálně přiznal k dopingům, které mu dopomohly k jeho sedmi vítězstvím na Tour de France. Přestože diskuze o suplementech v souvislosti s osobou Armstronga se ve světě cyklistiky vedly poměrně dlouhou dobu, jeho oficiální přiznání v americké show Oprah planetou doslova otřáslo.

    Do té doby totiž Armstrong vehementně popíral, že by stál za jeho úspěchy doping a poměrně ostře vystupoval proti těmto "pomluvám". V show Oprah, která má ovšem pověst, že z každého dostane prakticky cokoliv, se Armstrong přiznal ke krevním transfuzím, braním testosteronu a několika dalším nedovoleným praktikám.

  • Iveta Bartošová

    ...
    Autor: Facebook, archiv Zdeňka Macury
    Džambulka, léčení, alkohol, demence, Macura, Rychtář, Martucci, plavky na ruby a především veřejná bezpečnost pátrá a informuje. To, co Iveta Bartošová společně se svými neúnavnými partnery provedla v létě 2013, bylo už prostě za čárou.

    Celá kauza ohledně únosu Ivety byla poměrně zmatená a možná by to byla všechno strašná legrace, kdyby se do akce nezapojila i policie ČR, která na svých stránkách informovala o hledaní pohřešované osoby Ivety Bartošové. Do Itálie za Martuccim ji měl údajně proti její vůli odvézt Macura, ale nakonec se objevil statečný Rychtář, který nebohou a sjetou Džambulku zachránil. Důkazem budiž známá fotka polomrtvé Ivety na pláži, s plavkami na ruby.

  • Miley Cyrus

    ...
    Autor: Profimedia
    Kde u Miley začít? Snad neexistuje jméno, které by se v posledních měsících ve světových médiích skloňovalo tak často, jako to Mileyino. A zpěvačka si je toho moc dobře vědoma. Z dětské hvězdičky Hannah Montany totiž vyrostla v pořádného spratka.

    Za všechny Mileyiny trapasy letošního roku stačí zmínit její perverzní vystoupení na předávaní cen, zapálení si jointa na předávání jiných cen, klip ve kterém se houpe nahá na demoliční kouli a olizuje kladivo, nebo její trapné hádky se Sinead O’Connor na sociálních sítích, Miley se zkrátka tento rok pořádně rozjela.

  • Miloš a Kate Zemanovi

    Video se připravuje ...
    ... • VIDEO: redakce Blesk.cz
    Přemýšleli jsme, jestli za rodinu pana prezidenta vybrat jako zástupce samotného Miloše, nebo jeho dceru Kateřinu, ale jablko nepadá daleko od stromu a mezi oběma rodinnými příslušníky nastala dokonalá remíza.

    Kate si svých pár dnů velmi negativní slávy prožila po odtajnění "porno večírku", kterého se volnomyšlenkářská první slečna hradu zúčastnila, byť to vehementně popírá. Těžko říct, jestli prostě chtěla jít ve stopách princů Williama a Harryho, kteří si v kontroverzi vyloženě libovali, nebo jí jen nedošly důsledky jejího jednání, každopádně se tím média i čtenáři bavili poměrně dlouho.

    Podobně jako skandálem mezi korunovačními klenoty a prezidentem Milošem Zemanem, který se nad nimi prapodivně motal. Tisková kancelář prezidenta republiky se sice nechala slyšet, že pan prezident byl pod práškama, neboť ho zrovna v té době dostihla viróza, drtivá většina národa si ale myslí, že pan prezident byl prostě pod parou. Kde je pravda, to už se asi bohužel nedozvíme.

  • Justin Bieber

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Justin Bieber
    je chlapec, který si na skandálech a trapném chování založil kariéru a překvapivě mu to dost dlouho prochází. Za posledních pár měsíců se tak Bieber ve společnosti ochranky v restauraci vymočil do kbelíku s mopem, poslal bývalého prezidenta Clintona kam slunce nesvítí, ukázal jak ukradený je mu holokaust, navštívil "bordel", vyspal se s prostitutkou (která pak jejich noc ochotně popsala médiím) a ztropil mnoho dalších skandálů. Justin nám tak i letos už poněkolikáté dokázal, že je daleko větší ignorant, než zpěvák.
  • Nikol Trojanová

    ...
    Autor: reprofoto FTV Prima
    Brunetce z Hotelu Paradise se zřejmě pobyt v reality show zalíbil natolik, že se toužila dostat i do vily VyVolených. To se jí sice poštěstilo, ale poměrně záhy si uvědomila, že mezi hotelem v ráji a vilou v pekle je trošku rozdíl.

    Trapná ovšem není její účast ve dvou poněkud nudných reality show, ale to co Nikol předvedla na začátku soutěže VyVolených. Po požití většího množství alkoholu se totiž nebyla schopna ovládnout a uprostřed noci se ve společné ložnici VyVolených vymočila hned vedle postele. Přezdívku počůraná Nikol si asi jen tak neodpáře.

  • Cee-Lo Green

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Možná byste si řekli, že slavný soulový zpěvák může mít na prstu kolik žen si jen zamane. My taky. Pak ale nechápeme, proč by měl zapotřebí dávat na svém rande slečně extázi do pití. Dotyčná slečna se po zdrogování, podle výpovědi, probrala zcela nahá v bytě slavného zpěváka a na nic si nepamatovala.

    Pro nedostatek důkazů nebyla kalifornská policie schopna posoudit, jestli se jednalo o sexem motivovaný skutek. V každém případě ale Cee-Loovi hrozí odnětí svobody až na 4 roky. No, tohle zřejmě už trošku přehnal...

Autor: brig
Diskuse ke článku
.