Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Slavná miminka roku 2013: Kdo se letos stal pyšným rodičem?

  • Novopečení rodiče o synovi nepřestávají mluvit.
    27. prosince 2013 | 06:00

    Rok 2013 přinesl do světa showbyznysu svatby, rozchody, úmrtí, ale také šťastné novorozence. Podívejte se, kterým slavným párům se letos narodilo miminko.

  • Princ George, syn Kate a Williama

    Oficiální portrét Prince George s rodiči pořídil hollywoodský fotograf jason Bell
    Autor: EPA
    Nejočekávanější miminko roku, princ George se narodilo 22. července své krásné matce, vévodkyni Kate a otci, princi Williamovi. Od okamžiku svého narození je třetím následníkem britského trůnu, hned po svém dědečkovi Charlesovi a otci Williamovi.
  • Syn Kate Winslet

    Kate se za Neda provdala před Vánoci
    Autor: isifa.com
    Britské filmové herečce se 11. prosince narodil syn, který je již jejím třetím dítětem. Dceru Miu a syna Joa má z předchozích manželství. Otcem čerstvě narozeného syna, jehož jméno herečka doposud neprozradila, je Ned Rocknroll, za kterého se provdala před rokem.
  • Josefínka, dcera Tomáše Kluse

    Klusova manželka Tamara Kubová přišla Tomáše podpořit na slavnostní večer Český Slavík.
    Autor: profimedia.cz
    Rok 2013 přinesl velký poklad i Tomášovi Klusovi. Jeho přítelkyně Tamara mu 10. května porodila dceru Josefínku. A jistě nejenom tím se zasloužila o to, že si ji "stříbrný zlatý slavík" o 4 měsíce později vzal. Ovšm pouze za přítomnosti oddávajících, dcerky Josefínky, psů, svědků a indiánských čelenek.
  • Alois, syn Taťány Vilhelmové a Vojty Dyka

    Vojta se rozhodl pojmenovat svého prvního potomka Jirka.
    Autor: herminapress.cz
    O tři dny později byl český showbyznys obohacen o další přírůstek, malého Aloise Dyka, který má díky talentovaným rodičům našlápnuto k hvězdné kariéře. Pyšnými rodiči jsou totiž oblíbená herečka Taťána Vilhelmová a talentovaný hudebník Vojtěch Dyk. 
  • Syn Zuzany Belohorcové

    Video se připravuje ...
    Zuzana Belohorcová (37): Rodit budu na Floridě • VIDEO:  Adam Balažovič
    Slovenská moderátorka žijící v Americe dostala pod stromeček ten nejkrásnější dárek. Den před štědrým dnem porodila zdravého syna a Vánoce tak nakonec strávila nejen s manželem Vlastou Hájkem a dcerou Salmou, ale i s malým Anthonym.

    Poznámka redakce: Se Zuzou jsme dělali rozhovor, když byla na začátku těhotěnství a už tehdy nám trochu naznačila, že očekávají v rodině kluka.

  • Max, syn Aňi Geislerové

    Aňa s manželem.
    Autor: Archiv Blesku
    Herečka Aňa Geislerová porodila 29. června své třetí dítě. Syn dostal jméno Max. Spekuluje se, jestli je otcem malého Maxe Aňin manžel, nebo podnikatel Martin Shenar, se kterým chvíli chodila. 

    Poznámka redakce: Na fotografii je Aňa se svým manželem. 

  • Milan, syn Shakiry

    Shakira a Pique poprvé ukázali svého prvorozeného syna Milana a přispěli tím na dobrou věc.
    Autor: Twitter, Profimedia.cz
    První slavné miminko se v tomto roce narodilo 22. ledna. Byl to syn krásné zpěvačky Shakiry a o deset let mladšího fotbalisty Piquého. Zpěvačka rodila císařským řezem a hrdý otec byl celou dobu u toho. 
  • Maruška, dcera Marty Jandové

    Marta Jandová se pochlubila dcerou Maruškou. Jako by ji z oka vypadla.
    Autor: Facebook
    7. srpna porodila svou první dceru zpěvačka Marta Jandová. Malá Maruška vážila pouhých 2,4 kg a měřila 45 centimetrů. Marta rodila v porodnici v Podolí, kde pracuje jako gynekolog její partner a otec malé Marušky, který byl celou dobu u porodu a Martu držel za ruku. 

Klíčová slova:  celebrity, porod, miminko, dítě, těhotenství
Diskuse ke článku
.