Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Slavné páry, o kterých možná nevíte: Jak by vedle sebe vypadaly dnes?

  • O některých slavných párech nemá veřejnost ani tušení.
    18. prosince 2013 | 06:00

    Když se řekne "Tom Cruise", automaticky si vybavíte Nicole Kidman a Katie Holmes. Ale víte, že jeho partnerkou byla i zpěvačka Cher? Podívejte se na slavné páry, které spolu v minulosti chodily, ale dnes se o jejich vztahu nemluví.

  • Fegie (38) a Justin Timberlake (32)

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Reuters
    Tihle dva slavní zpěváci spolu randili v roce 1996, když bylo Justinovi pouhých šestnáct let. Fergie v té ovšem bylo dvaadvacet a Justin byl pro ni příliš mladý. Po rozchodu našel útěchu v náruči Britney Spears.
  • Lucy Liu (45) a George Clooney (52)

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Reuters
    Lamač ženských srdcí George Clooney měl v roce 2000 románek s herečkou Lucy Liu. Nikdo tomu dodnes nechce věřit, protože Lucy rozhodně nesplňovala kritéria - dlouhé nohy, blond hříva a barbie obličej.
  • Sandra Bullock (49) a Ryan Gosling (33)

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Reuters
    Když se tehdy velmi mladý Ryan zamiloval během natáčení filmu "Vražda podle čísel" do starší a zkušené Sandry, nebyl to ještě takový fešák, jakým je dnes. Tehdy společně tvořili velmi průměrný pár, který se bez velkého fiaska jednoho dne prostě rozešel.
  • Britney Spears (32) a Colin Farrell (37)

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Reuters
    Před více jak deseti lety se dali dohromady dva rebelové Britney a Colin a ten, kdo si myslel, že z toho bude láska jako trám, se spletl. Britney zanedlouho skočila do náruče Justina Timberlaka a Colin do náručí spousty dívek a žen.
  • Cher (67) a Tom Cruise (51)

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Reuters
    Před mnoha a mnoha lety existoval jeden bizarní pár - Cher a Tom Cruise. Dlouho se o této romantické aférce mlčelo. až do doby, kdy Cher veřejně prohlásila, že Tom patřil mezi nejlepší milence, které kdy měla.
  • Cameron Diaz (41) a David Duchovny (53)

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Reuters
    Vztah tohoto hereckého páru se dodnes velmi tají. Křehká blondýnka spekulaci o vztahu s Davidem striktně zamítá. Okolí ovšem tvrdí, že spolu téměř dva roky udržovali milenecký vztah.
  • Alanis Morissette (39) a Ryan Reynolds (37)

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Reuters
    Oblíbená zpěvačka a charismatický herec byly dokonce zasnoubení. Když v roce 2007 dostala Alanis kopačky, vyrovnávala se se smutkem prací na novém albu. Rozchod ji ovšem natolik zasáhl, že přibrala 20 kilogramů, které se jí podařilo shodit až za pár let pomocí joggingu a veganství.
  • Helen Mirren (68) a Liam Neeson (61)

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Reuters
    Herci se do sebe zamilovali během natáčení filmu "Excalibur" v roce 1980. Jejich láska trvala pět let, a pak se vzájemně odcizili. Dodnes oba říkají, že se opravdu milovali a vzpomínají na sebe jen v dobrém.
  • Kylie Minogue (45) a Lenny Kravitz (49)

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Reuters
    Zpěváci tvořili pár v roce 1991 a vydrželi spolu zhruba devět měsíců. Kravitz po několika letech od rozchodu prohlásil, že Kylie měla nejhezčí zadek ze všech jeho přítelkyň.

Diskuse ke článku
.