Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Přítelkyně Tomáše Berdycha sebrala kšeft Kuchařové: Bude tváří módní kolekce

18. listopadu 2013 | 11:53

Světová tenisová sedmička a obhajitel Davisova poháru Tomáš Berdych (28) se může radovat nejen na tenisovém kurtu. Jeho krásná přítelkyně, modelka Ester Sátorová (21) se stala tváří  kampaně podzim/zima módní návrhářky Ivany Mentlové. Vyfoukla tak kšeft Taťáně Kuchařové, která byla tváří několik sezon předtím.

Modelka, která pracuje převážně v New Yorku, Miláně nebo Paříži je v Čechách známá především jako přítelkyně jednoho z našich nejlepších tenistů, Tomáše Berdycha. Přesto se právě pro ni rozhodla návrhářka Ivana Mentlová, aby reprezentovala její podzimní a zimní kolekci oblečení, které dominují kožešiny, kůže nebo vlna.

Ester Sátorová je novou tváří kolekce Ivany Mentlové. Z trůnu sesadila Táňu Kuchařovou.
Autor: Matúš Tóth
„Ester má charisma, je fotogenická a přirozená, ukrývá v sobě úžasný temperament, dokonale vystihla náladu a styl kolekce,“ pochvaluje si spolupráci s modelkou návrhářka. „Bylo poznat, že se v modelech cítí dobře,“ ještě dodává.

„Ivanu Mentlovou vnímám jako jednu z neprestižnějších českých návrhářek, která má světový styl. Focení mě neuvěřitelně bavilo a naplňovalo, celý tým byl skvělý a z modelů jsem přímo nadšená,“ prozrazuje Sátorová a dodává „Barevné kožichy mě velice zaujaly, vždyť nemusí být vždy jen v přírodních tónech. Obdivuji ty ženy, které se barev nebojí,“ neskrývá nadšení.