Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Owen Wilson bude táta: Dítě si domluvil s kamarádkou

Owen Wilson
18. listopadu 2013 | 14:42

Hvězda filmu Nesvatbovi Owen Wilson (45) je podruhé taťkou, má to ale háček, s matkou svého potomka ani nechodí.

Herec Owen Wilson je zvláštní chlap. Když se s ním rozešla jeho láska Kate Hudson, pokusil se o sebevraždu, a když se léčil na psychiatrii, setkal se s fitness trenérkou Caroline Lindqvist. Stali se z nich přátelé, ona pomáhala Owenovi dostat se do kondice a prožívali spolu i nevydařené vztahy obou. Owen má z předchozího vztahu dvouletého syna a Caroline zrovna prochází rozvodem.

Owen
Autor: reuters, čtk
Kamarádská dohoda

Oba přátelé zklamaní předchozími vztahy se nechtějí pouštět do nějaké nové lásky a tak si naplánovali založit rodinu společně na pevných přátelských základech a hlavně s dobrou genetickou výbavou blonďatého srandisty a pružné cvičitelky.

„Owen a já jsme se rozhodli mít spolu dítě, i když nejsme ve vztahu. A ani zatím nějaký vážný vztah neplánujeme spolu začínat. Owen a já jsme dva velmi blízcí přátelé, kteří spolu budou mít dítě. Opravdu se na to těšíme a nemůžeme se dočkat, až se nám v lednu narodí,“ uvedla Caroline před časem.

Už je jasné, že si americký herec zplodil dalšího kluka, který se narodí na začátku roku 2014. Tomuhle zajímavému páru nepáru gratulujeme a jsme zvědaví, jestli k sobě nakonec najdou cestu nejen v posteli, ale také v životě.