Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šokující rozvody celebrit: Které slavné páry spolu nevydržely?

  • I zdánlivě perfektně fungující páry se mohou rozejít. Podívejte se na nejznámější rozvody showbyznysu.
    30. srpna 2013 | 12:00

    Neshody ve vztahu se nevyhýbají ani hollywoodským párům. Někteří krizi ustojí tak bravůrně, že se o ní ostatní lidé ani nedozví. Ale jsou i tací, kteří se po letech soužití rozejdou, a jejich ztroskotaný vztah se ještě dlouhou dobu probírá v médiích. Podívejte se na nejslavnější rozchody světa.

  • Catherine Zeta-Jones (43) a Michael Douglas (68)

    Manželství: 13 let

    Děti: 2

    Majetkové vyrovnání: ve hře je 6 miliard korun

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Jeden z nejslavnějších hollywoodských párů nedávno šokoval celý svět. Oba přiznali, že jejich manželství je po 13 letech u konce. Údajně prý žijí odděleně zhruba 4 měsíce. Přitom manželství oscarového herce s britskou filmovou hvězdou bylo považováno za jedno z nejstabilnějších v celém showbyznysu. Manželé mají dvě děti - dceru a syna, které bude muset soud svěřit do péče jednoho z rodičů. Tentokrát to bude zřejmě těžké rozhodování, protože Michael je poměrně čerstvě vyléčený z rakoviny, a bývá často velmi unavený. A maminka Catherine se léčí z bipolární poruchy, při které se střídají euforické a depresivní stavy.
  • Jennifer Aniston (44) a Brad Pitt (49)

    Manželství: 5 let

    Děti: 0

    Majetkové vyrovnání: cca půl miliardy korun

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Herecký pár uspořádal svatbu po dvou letech chození. Novopečené manžele si rázem zamiloval celý svět. O pět let později se Brad seznámil s Angelinou Jolie při natáčení filmu Pan a paní Smtihovi a přeletěla jiskra. S Jennifer se rozvedl a zanedlouho na to veřejně přiznal svůj poměr s Angelinou. Později si Brad pustil pusu na špacír a začal prohlašoval, že manželství s Jennifer bylo ubohé a nudné.
  • Heidi Klum (40) a Seal (50)

    Manželství: 7 let

    Děti: 4

    Majetkové vyrovnání: 625 milionů korun

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Vypadali jako kráska a zvíře, přesto patřili mezi nejharmoničtější páry světového showbyznysu. Nedávno se po společné domluvě rozvedli, protože se prý navzájem odcizili a stali se z nich jen přátelé. Bezproblémový rozvod a férové jednaní později vystřídaly Sealovy slovní útoky. Začal prohlašovat, že ho Heidi během manželství podváděla se svým bodyguardem. Když topmodelka přiznala, že po rozvodu se opravdu se svým osobním strážcem dala dohromady, zpěvák se jejímu novému partnerovi začal veřejně vysmívat.
  • Nicole Kidman (46) a Tom Cruise (51)

    Manželství: 11 let

    Děti: 2 adoptované

    Majetkové vyrovnání: 60 tisíc korun za každou hodinu manželství

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Manželství oblíbeného hereckého páru fandili snad úplně všichni. Sympatická zrzka a akční hrdina působili jako ideální dvojka. Léta spokojeného manželství vystřídaly hádky a tahanice o adoptované děti a majetek. Soud nakonec přiřkl Nicole pohádkové vyrovnání 60 tisíc korun za každou hodinu strávenou v manželství. Dnes je Nicole šťastně vdaná za country zpěváka Keitha Urbana a Tom je zase čerstvě rozvedený s herečkou Katie Holmes. Jeho scientologické vyznání zřejmě není úplným držákem manželství.
  • Demi Moore (50) a Ashton Kutcher (35)

    Vztah: 7 let

    Děti: žádné

    Majetovké vyrovnání: 2,9 miliardy korun

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Věkově odlišný pár původně všichni škatulkovali do skupiny krátkodobých úletů. Nakonec jejich manželství vydrželo 7 let. Zkrátka do té doby, než Ashton šlápnul vedle, a podvedl Demi s mladou vymetačkou večírků Sarou Leal. Demi mu neodpustila a požádala o rozvod. Černovlasá kráska teď údajně randí se zakladatelem značky BORBA Scottem-Vincentem Borbou. A Ashton si užívá s mladou herečkou Milou Kunis.

Diskuse ke článku
.