Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

To je síla: Věřili byste, že téhle modelce je už 62 let? A stále fotí bikiny

31. srpna 2013 | 06:00

Ruku na srdce: Která z nás by měla odvahu ve svých dvaašedesáti letech odhodit svršky a směle pózovat pouze ve spodním prádle, nebo latexovém oblečku? Nikdo? Nevadí. Za všechny to hravě zvládla Britka Suzy Monty.

O Suzy se říká, že je to nejstarší bristká "glamour" modelka. Spousta žen má problémy se i ve velmi mladém věku svléknout na veřejnosti (nedejbože nechat se vyfotit). Proto je tato postarší dáma velkou inspirací. Z toho, že je na jejím těle už nějaký ten rok navíc trochu znát, si vrásky navíc absolutně nedělá.

Žhavá šedesátka

Suzy, která zanedlouho oslaví se svým manželem krásnou rubínovou svatbu (40. let) neváhala a na počest spokojeného vztahu nafotila pěkně žhavou kolekci. A to jenom v plavkách!

Sexy důchodkyně

"Modeling je moje vášeň," svěřila se modelka v důchodu magazínu mirror.co.uk. "Ono to možná vypadá jednoduše, ale ve finále je to velká dřina! Během focení se totiž vytvoří tisíce snímků, ale nakonec je z toho třeba jen jeden nebo dva doopravdy povedené."

Bohužel ji hned na začátku karéry v mládí postihla těžká infekční mononukleóza a její kariéra se ztratila v nenávratnu. Tedy alespoň se jí to tehdy zdálo. Kdo by také počítal s tím, že se k focení vrátí až po šedšesátce?

Nová éra?

Suzy zřejmě ano. Možná proto nedávno podepsala smlouvu s modelingovou agenturou. Takže se s ní seznamte. Tahle žena se toho nebojí a je hodně pravděpodobné že bude brzy plnit titulky slavných magazínů.