Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Zlobivá Rihanna: Shodila podprsenku i vlasy!

2. srpna 2013 | 11:00

Pohled pro bohy. V krátkém tílku nad pupík se zpěvačka Rihanna (25) vypravila na nákupy. A budila zaslouženou pozornost. Nejen svým novým rozverným krátkým účesem, ale především absencí podprsenky a trčícími bradavkami.

Krátké, dlouhé, kudrnaté, rovné, červené i zelené... Pětadvacetiletá zpěvačka Rihanna je svou zálibou v radikálních změnách účesů už proslavená. Ještě před dvěma dny měla na hlavě dlouhé černé vlasy do půli zad. A dva týdny dozadu zdobily její hlavu zlatavé kadeře s černými "odrosty".

Ve čtvrtek se už ale vypravila v novém rozverném účesu s kamarády na nákup šperků do známého klenotnictví Neil Lane Jewelery store v Západním Hollywoodu. Neposlušné uhlově černé kadeře se snažila zkrotit brilantinou. A zatraceně jí to slušelo!

Tahle čokoládová kráska původem z Barbadosu by zřejmě vypadala skvěle i s kastrolem na hlavě. A když si ještě v parném počasí pod tílko nevzala podprsenku, což si na rozdíl od nás může se svými pevnými a dokonale tvarovanými ňadry dovolit, poklesla všem mužům v okolí půl kilometru čelist. Rihanna je zkrátka kočka a moc dobře to ví...

Rihanna vyrazila na nákupy do známého klenotnictví jen tak nalehko.
Autor: profimedia.cz