Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Módní guru Rihanna to přehnala: Kde koupila tyhle šílené doplňky?

17. července 2013 | 14:00

Zlaté zuby, výstřední chování, potetované tělo a teď? Zlaté a masivní doplňky, jako by právě přišla z poutě. Kdysi jemná a éterická kráska Rihanna se změnila k nepoznání.

Pamatujete si na začátky její kariéry a hity jako: "Pon de Replay", "SOS" a "Umbrella"? Kde se barbadoská zpěvačka vlnila v rytmu příjemné klubové hudby, v záplavě kaštanových hustých vlasů a cudně se usmívala.

Už to není hodná holka

Jenže to jí bylo osmnáct let. O osm let později, tedy dnes, dospěla: Je jí pětadvacet let, vydělává miliony, a i přesto, že za celou její kariéru se jí stal jen jeden velký skandál (brutálně ji zmlátil její přítel Chris Brown), její image hodné holky je dávno pryč.

Nevkusné doplňky

Když opouštěla svůj hotel v Londýně, svůj lehký, bílý outfit totálně zazdila nehoráznými pouťovými doplňky. Zřejmě proto, aby zakryla odrosty, si přírodní brunetka, odbarvená na blond, narazila na hlavu sytě oranžový kšilt.

Rihanna to tentokrát s doplňky přehnala.
Autor: Profimedia.cz

Punc nevkusu doplnila masivními zlato stříbrnými náramky, zlatými řetězy na krku, a velkými náušnicemi ve tvaru pistolí. Korunu tomu nasadily stylové kočičí černé brýle se zajímavým bílým zdobením. Nutno dodat, že všechny doplňky jsou stylové, ovšem čeho je moc, toho je příliš.

Jak na to?

Doporučovaly bychom ponechat brýle, kšilt vyměnit třeba za bílý slaměný klobouk a ponechat jen náramky. Slavná zpěvačka si ovšem v extravaganci libuje. V naší fotogalerii si můžete prohlédnout, jak vypadala na začátku své kariéry.

Autor: ema