Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Svůdná Catherine Zeta Jones: Je zpět z léčebny a vypadá skvěle

19. července 2013 | 07:00

Měsíční pobyt na psychiatrii velšské rodačce Catherin Zeta-Jones (43) evidentně prospěl. Zase vypadá vyrovnaně a šťastně. A navíc je neuvěřitelně sexy.

Manželka herce Michaela Douglase v New Yorku oslnila přítomné na premiéře nové akční komedie Red 2, ve které si také zahrála. Třiačtyřicetiletá brunetka opět potvrdila, že do "starého železa" ještě rozhodně nepatří. I přes svůj věk na sebe dokázala strhnout veškerou pozornost.

V černých pouzdrových šatech od návrháře Michaela Korsa, které zdůraznily všechny její přednosti, pózovala s úsměvem na tváři fotografům. Vysoký rozparek odhalil štíhlé nohy i nádherně tvarovaná stehna.

Catherine zase vypadá šťastně a spokojeně.
Autor: ČTK

Herečka už roky trpí bipolární poruchou osobnosti, která se projevuje především prudkými změnami nálad. S nemocí se Catherine dlouho snažila bojovat sama, ale když se v posledních letech přidaly i těžké deprese, musela být nakonec v roce 2011 hospitalizována na psychiatrii.

Své problémy veřejně přiznala až o rok později. Teď už však ví, jak s nemocí efektivně bojovat. I proto dlouho neváhala a při prvních příznacích ihned letos v květnu nastoupila do psychiatrické léčebny.