Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jennifer Aniston zkrátila vlasy. Vypadá jako kokršpaněl

18. července 2013 | 12:00

Říká se, že ženy by si měly s postupujícím věkem zkracovat vlasy. Nejen, že je to pohodlnější, ale krátké vlasy jim prostě víc sluší a dodají potřebný šmrnc. Tím se řídila i oblíbená herečka, jenže výsledek je víc než rozpačitý.

Delší mikádo pod uši, zvlněné a rozcuchané vlasy. Jennifer Aniston (44) si sice účes nevymyslela sama, neboť patří k její nové filmové roli, nicméně nám, ani jejím věrným fanouškům, se nelíbí.

Psí účes

Herečka spíše než sexy diva vypadá jako kokršpaněl. Toho připomíná jak barvou vlasů, tak i právě zmíněnými "nedbalými" vlnami, které jsou pro toto plemeno jedním z hlavních poznávacích znaků.

Svatba v mikádu?!

Bývalá milenka a přítelkyně Brada Pitta má před svatbou. Konečně se dočkala!

Takhle se nám Jenn líbí daleko víc
Autor: Profimedia.cz

Jen je bohužel tak zaneprázdněna svou prací, že svatbu přesunula až na druhé místo. Ale co na její nový účes asi říká její snoubenec, herec Justin Theroux (41)? Líbí se mu jeho nastávající, krátkovlasá budoucí manželka?

Vlasová ikona

Jennifer přitom svými dokonalými vlasy inspirovala ženy a dívky na celém světě. O její hřívě se napsalo mnoho článků a všichni neustále řešili, jak to dělá, že je má stále tak zdravé, krásné a dlouhé.

Každý její nově obarvený melír, zkrácené konečky, nebo nový styl, několik let sledovali fanoušci TV seriálu Přátelé. Při každé změně jejího střihu praskaly kadeřnictví ve švech. Ale teď? Doufáme, že si herečka nechá vlasy dorůst, nebo líp, prodloužit, abychom nemuseli tak dlouho čekat na opět krásnou a více přitažlivou Jennifer. A možná už také vdanou paní.

Autor: ema