Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Poprask v Hollywoodu: Madonna přiznala, že je blázen do Brada Pitta!

10. října 2013 | 10:30

Madonna nedávno prozradila, že se jí zdál sen o společném soužití s krasavcem Bradem Pittem. Poté, co dodala, že měli i společného potomka, se veřejně omluvila Angelině. Je možné, že popová královna tajně miluje hereckého idola?

Madonna byla nedávno hostem na online chatu amerického magazínu Reddit a vznikl z toho poprask. Na otázku jednoho z fanoušků, jaký sen se jí naposledy zdál, odpověděla velmi překvapivě. "Zdálo se mi, že ležím s Bradem Pittem pod jednou peřinou. Vedle nás bylo v postýlce roztomilé blonďaté miminko. Sorry, Angelino, byl to jen sen!"

Věčně mladá popová diva má přitom perfektně fungující vztah s francouzským tanečníkem, který je o 27 let mladší než ona. Jeho reakce na Madonnin milostný sen nebyly příliš radostné. 6rejmě ho také překvapilo, že se jeho milé zdá o takovém starci, když má doma čiperného zajíčka.

Nesourodý pár se nejspíš kvůli romantickému snu pohádal, proto se Madonna na filmovém festivalu držela po boku režiséra Steva McQueena. Přítomní si prý všimli, že Madonna měla celý večer oči jen pro fešáka Brada Pitta. Uvidíme, jestli to byl jen nevinný sen, nebo začátek něčeho nového. Jedno je jasné! Zasněné Madonně se sen moc líbil.

Madonna se svým mladým přítelem Brahimem Zaibatem
Autor: profimedia
Jak by se vám líbil nový hvězdný pár Madonna a Brad Pitt?
61,1%
38,9%
Děkujeme za Váš hlas!
146 hlasů
93 hlasů