Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Gwen Stefani a její stylová rodinka! Podívejte se, jak si užívají

22. července 2013 | 09:33

Pokud si my „obyčejní smrtelníci“ myslíme, že všichni slavní jsou nezodpovědní rodiče, kteří se svým dětem patřičně nevěnují, mýlíme se. Konkrétně v případě zpěvačky Gwen Stefani určitě. Ta se své rodině věnuje na plný úvazek, společně si užívají teplé dny a vždy u toho jsou styloví a trendy. Podívejte se, jak jim to sluší.

Rybářská rodina

Gwen společně s manželem Gavinem a dětmi vyrazili rybařit do Agoury. Kluci vyfasovali prut a měli za úkol ulovit večeři.

...
Autor: profimedia.cz

Idylka na pláži

Gwen si vyrazila s manželem a syny na pláž v Malibu. Došlo i na koupání v moři, dovádění na pláži a zasloužený oběd v přilehlé restauraci.

...
Autor: profimedia.cz

Filmová premiéra

Perfektní rodina si společně vyrazila na premiéru animovaného filmu Příšerky s.r.o. 2 – Univerzita pro příšerky. Všichni byli dokonale sladění od bot až po brýle. Tahle rodinka je zkrátka nepřehlédnutelná.

...
Autor: profimedia.cz

Stylové venčení

Pár muzikantů Gwen Stefani a Gavin Rossdale vzali syna Kingstona a jejich psa do psího parku v Beverly Hills. Rodinka byla v dobré náladě a když si Kingston hrál s jejich čivavou a dalšími psy, prohlíželi si Gwen a Gavin se zaujetím něco na svém mobilu a dobře se při tom bavili.

Zpěvačka je stylová i při venčení psa v parku.
Autor: profimedia.cz

Odpoledne v zábavním parku

Tentokrát nechala Gwen manžela doma a doprovod jí dělali její rodiče Dennis a Patti Flynnovi. Rodinka si vyrazila do kalifornského zábavního parku Knotts Berry Farm, kde si oba kluci, Kingston a Zum, užívali atrakcí. Gwen tentokrát odhodila oblíbené lodičky na podpatku a obula vojenské kanady.

Tentokrát nechala Gwen manžela doma. Doprovod jí dělali její rodiče.
Autor: profimedia.cz

Nový rok v parku

Celá rodina si letošní Nový rok užívala v parku v Londýně. Manželé vypadali jako čerstvě zamilovaní a synové dováděli, kde se dalo.

...
Autor: profimedia.cz