Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mark Zuckerberg pod pantoflem? Sex má doma povinný!

14. června 2013 | 17:00

Patří sice k nejmocnějším lidem planety, ale zdá se, že doma vládne pevnou rukou jeho čerstvá choť Priscilla. To aspoň naznačuje předmanželská smlouva, kterou s tátou Facebooku Markem Zuckerbergem (29) podepsala.

Když se nejmladší miliardář Ameriky v květnu oženil, celý svět spekuloval, jestli své tučné konto pojistil kvalitní předmanželskou smlouvou. Nedávno se ale objevila informace, která je pro mnohé ještě výživnější než Markův bankovní účet.

Čerstvé paní Zuckerbergové jde totiž podle všeho o něco docela jiného než o miliardy. Záleží jí především na tom, aby s ní pracovně vytížený partner trávil dostatek času. Nejen při společných večeřích a intelektuálních debatách, ale také v manželském loži.

Smlouva mu proto ukládá povinnost (ano, povinnost!) dopřát Priscille sex aspoň jednou týdně. Kromě toho jí každý týden musí věnovat minimálně 100 hodin času. Je snadné si domyslet, že zatímco pro jiné muže by jedno milování týdně bylo zatraceně málo, pro workoholika Marka je to výzva.

Sedmadvacetiletá Priscilla, rozená Chan, si pozornost svého milého zajistila velmi prohnaně. Otázkou ovšem zůstává, jak se budou jejich náročné pracovní programy scházet, až nynější studentka medicíny nastoupí do práce. Jednou za sedm dní se ale snad místečko v diáři najde!

"Tady velím já!"
Autor: Profimedia.cz

Autor: mab