Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tereza Kerndlová (26): Chystám typickou moravskou svatbu!

11. června 2013 | 08:00

Čím dostal sexy zpěvačku její budoucí manžel, co si slibuje od manželství a proč se necítí být sexbombou?

Stíhá toho víc než dost. Právě jí vychází nové cédéčko, do toho vrcholí přípravy na údajně velkou svatbu s dlouholetým přítelem Reném, kterou plánují na letošní léto. Tereza se rozhodně nenudí!

Média vás ráda titulují „sexbombou“. Cítíte se tak?

Myslím, že sexbomby jsou tady jiné. Ale je pravdou, že o sebe dbám, ať už sportem nebo tím, že se zajímám o světové trendy a miluju módu jako takovou. Takže pokud někomu přijdu přitažlivá, tak mě to těší, jako každou ženu.

Tereza Kerndlová se bude letos v létě vdávat za svého dlouholetého přítele Reného.
Autor: archiv Terezy Kerndlové
Vypadáte pořád upraveně, v teplácích bychom vás asi nepotkaly. Nebo se mýlím? Co třeba nosíte nejraději v soukromí?

Miluju ženskost a nerada se jí vzdávám i v soukromí. Prostě se ráda hezky upravím jen tak, když vyrazíme se snoubencem na oběd nebo někam s přáteli. Pokud se ale budeme bavit o nákupech v krámku blízko našeho bydlení, nebo jiném podobném vyběhnutí z bytu, tak v tom případě vyrážím většinou jen v teplácích a bez známek make upu. Tak je mi samozřejmě taky příjemně. Vůbec, mám ráda dny, kdy se nelíčím a nechávám pleť odpočívat.

Máte nějaký zaručený tip na to, jak vypadat dobře po ránu?

Po ránu si asi všechny připadáme stejně. Asi jako, když nám něco schází. Zaručený tip, jak se tolik nestresovat s naším vzhledem, protože pak budeme vypadat lépe, je dlouhý spánek. Pořádný odpočinek. Když se vyspím deset hodin (pokud si to můžu dovolit) pleť je svěžejší a odpočatá. Nemusíte to pak tolik přehánět s make upem nebo tvářenkou Taky je dobré po ránu nechat svému vzhledu trošku volný průběh, zanechat vlasům ležérní vzhled. Jen tak stáhnou vlasy do volného culíku nebo drdolu. Krása také vyzařuje zevnitř, přímo z nás. Takže úsměv a dobrá nálada. Pozitivní přístup k novému dni a všemu, co nám přinese.

Loni v prosinci dostala Tereza krásný zásnubní prsten. Romantika se odehrála přímo v městě lásky, Paříži
Autor: facebook
S partnerem Reném spolu žijete několik let, zanedlouho vás čeká svatba. Čím vás René jako chlap opravdu dostal?

Strašně se mi líbil na první pohled. Měl krásný úsměv a oči. Po chvíli nás někdo seznámil a cítila jsem, že je to člověk, kterého chci více poznat. Byl milý, chytrý, pozorný, vtipný a měli jsme si o čem povídat. Tento den považuji za začátek našeho vztahu. 21.12., den kdy jsme se poznali, slavíme naše výročí.

Musela jste a asi i musíte mít neustále od mužů nějaké nabídky na setkání. Jak jim odoláváte?

To už si nepamatuju, je to moc dávno. Když je mi někdo sympatický, tak nemám problém s ním navázat nezjištnou konverzaci, ale to je tak asi všechno, co ode mě mohou muži očekávat.

Jakou chystáte svatbu, pompézní nebo v úzkém kruhu rodiny?

Svatbu chystáme velkou, veselou a se spoustou jídla. Moravská svatba, jak má být

Co si od manželství slibujete?

Nevím, vnímám to spíše jako jakýsi symbol zpečetění našeho dlouholetého vztahu. Ale přála bych si, aby se mezi mnou a mým snoubencem nezměnilo vůbec nic. Navíc si myslím, že je dobré, když jsou partneři manželé dřív, než mají děti.

Tereza Kerndlová
Autor: archiv Terezy Kerndlové
Nové CD
V květnu Tereze Kerndlové vyšlo nové CD s názvem Singles Collection, kde najdete 15 jejích nejznámějších hitů. Výběr hitů nadějné zpěvačky, která má na kontě cenu Zpěvačka roku TV Óčko a Zlatého slavíka za videoklip roku včetně duetů s Richardem Mullerem, Leošem Marešem nebo s Tereziným otcem Laďou Kerndlem vydává Universal Music.

Autor: dit
Video se připravuje ...