Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zmalovaná Tori vyděsila lesbičky i gaye

13. července 2011 | 15:29

Rudé tváře a růžovočervené rty přes půl obličeje. Herečka Tori Spelling (38) vypadala jako Marfuša z oblíbené pohádky Mrazík, když minulý týden v LA dorazila na Filmový festival gayů a lesbiček.

Těhotná herečka, kterou známe především jako Donnu z "nekonečného" seriálu Beverly Hills 90210, si snad musela rozbít zrcadlo a malovala se na poslední chvíli "poslepu" někde v temné předsíni. Jak jinak si vysvětlit její "příšerný" make-up.

O Tori je totiž známo, že na svůj vzhled dbá a málokdy se na veřejnosti objeví nenalíčená. "Vzhled je důležitý. A i když se snažím být perfektní manželkou i matkou, ačkoliv to často není vůbec jednoduché, zastávám názor, že žena by se měla pořád líbit, ať už se děje cokoliv," prohlásila v minulosti herečka.

S červeně zvýrazněnými tvářemi a růžovočervenými rty Tori připomíná Marfušu z Mrazíka.
Autor: profimedia.cz

Tentokrát to ale opravdu přehnala. Její obličej "zdobily" nánosy make-upu, výrazná tvářenka a sytě růžovočervené rty. Přítomným připomínala zmalovaného klauna. Jejímu manželovi, herci Deanu McDermottymu (44), s nímž už vychovává čtyřletého Liama a tříletou Stellu, to evidentně nevadilo.

Tori, která údajně čeká holčičku, láskyplně objímal a stále ji hladil po vzdouvajícím se těhotenském bříšku. To herečka tentokrát "zamaskovala" černými splývavými maxišaty. O svém těhotenství herečka fanoušky informovala prostřednictvím sociální sítě Twitter letos v dubnu.

Autor: lena, INT