Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Miliónový táta! Brad Pitt dětem nechal postavit vlastní ZOO

15. března 2013 | 14:30

Na svých dětech rozhodně nešetří! Splní jim vše, co jim na očích vidí. Herec Brad Pitt (49) je zkrátka táta za milión. U domu ve francouzském Provence jim teď nechal postavit dokonce vlastní zoologickou zahradu.

"Maddox a Pax se šíleně zamilovali do safari. Chtěli, aby jim Brad pořídil zvířata jako jsou lvi, tygři a dokonce i krokodýli," prozradil britskému deníku The Sun zdroj blízký rodině.

Milující otec proto dětem nechal v jejich francouzském sídle Chateau Miraval, kde se mají s Angelinou letos v květnu vzít, postavit soukromou zoologickou zahradu.

Jejich prosbám ale naštěstí nepodlehl úplně. I když na něj naléhaly, aby nakoupil všechna známá exotická zvířata, zachoval si Brad zdravý rozum.

Osmičlenná rodina Brada Pitta a Angeliny Jolie
Autor: profimedia.cz

Rozhodl se totiž nakoupit malá farmářská zvířata, s nimiž si děti mohou i hrát. "Mají pro sebe ohrazené výběhy s přístřešky, v nichž mohou přebývat. Brad si myslí, že je pro děti dobré, když budou moci pozorovat, jak zvířata žijí," tvrdí zdroj.

Luxusní sídlo hvězdného páru se tak proměnilo doslova v malou farmu. Všude pobíhají kozy, lamy, husy, kachny, slepice i pštrosi, hopsají králíci.