Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Anna K.: O mém účesu rozhodlo roční dítě!

28. ledna 2013 | 14:45

Populární zpěvačka Anna K. (47) se svým účesem nikdy příliš neexperimentovala. Až do doby, kdy ji chemoterapie o všechny vlasy připravila. Teď by už mohla mít na hlavě téměř cokoliv. Už půl roku však preferuje účes "á la malá Adéla". Kdo je ona tajemná múza?

Zima se v posledních dnech projevuje v celé své kráse. Mrazivé počasí dává pořádně zabrat naší pleti i vlasům. Své o tom ví i populární česká zpěvačka Anna K., která si už několik let nechává hýčkat vlasy kadeřnicí Petrou Měchurovou.

"Za Petrou do salonu už chodím několik let a vždycky jsem s výsledkem spokojená. Petra mi ustříhla kdysi krátkou ofinku k dlouhým vlasům v době, kdy ji možná ještě u nás nikdo ani neměl. Hodně fanynek za mnou pak chodilo a říkaly, že se ostříhaly podle mě," prozradila Anna K.

Zpěvačka Anna K. péči o vlasy nezanedbává.
Autor: archiv Anny K.

Zpěvačka v minulosti se svými vlasy příliš neexperimentovala. Nosila stále stejný účes. Pak do jejího života zasáhla rakovina. Nezbytné chemoterapie jí o všechny vlasy připravily. Když pak v boji se zákeřnou chorobou zvítězila, začal boj s "neposlušnými kadeřemi", které jí narostly.

"Největší změnu účesů způsobil v mém případě osud, kdy jsem přišla o všechny vlasy. Když postupně zase narůstaly, zavítala jsem hned k Petře. Nosila jsem potom dlouho účes na kluka a teď jsem si oblíbila účes a lá malá Adéla (dcera Petry Měchurové), který má největší úspěch a spočívá v tom, že jsem od téhle malé princezny dostala sponu do vlasů, kterou prakticky nikdy nesundám," svěřila se zpěvačka.