Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Krásné vlasy Kate Middleton: Můžete je mít i vy!

9. ledna 2013 | 12:15

Zdá se vám, že vaše vlasy jsou zplihlé, nezdravé a chybí jim lesk? Inspirujte se krásnou vévodkyní, která dnes slaví 31. narozeniny! Její triky zvládne úplně každý.

1. Začněte výživou
Šampon pro oslňující lesk Diamond Gloss, Nivea, 400 ml od 84 Kč.
Autor: archiv firmy

Jistě, fast foody jsou bezva. Ale pokud chcete mít nádhernou hřívu, vyzkoušejte trochu pestřejší jídelníček. Vaše vlasy potřebují stejnou péči jako váš žaludek! Sílu, hustotu a pevnost jim dodáte vyváženou stravou.

Jezte: Kvalitní ovoce, zeleninu, bílé maso a ryby, luštěniny a oříšky.

Omezte: Alkohol, kávu, sladkosti a limonády. Méně solte.

2. Dodejte lesk

Závidíte Kate její lesklé a zářivé vlasy? Tajemství je ve výběru vhodných přípravků. Nemusíte za ně utratit celé královské jmění - stačí si pozorně prohlédnout obal. Zvolte šampon a kondicionér s keratinem, který vlasy uhladí a rozzáří.

Keramický kartáč, Hershesons, www.asos.com, cca. 1060 Kč.
Autor: archiv firmy

3. Vytvořte objem

Objemné a lehce zvlněné vlasy vytvoříte nejlépe pomocí kulatého kartáče. Vlasy rozdělte na silnější prameny, ty na kartáč natočte a důkladně přes něj vyfoukejte. Klidně foukejte několik minut!

4. Natočte konečky

Kate sází na přirozený vzhled vlasů, ale její specialitou jsou natočené konce. Čím delší vlasy máte, tím lépe tenhle styl vynikne. Úzkou kulmou vytvořte raději lehké vlnky než princeznovské lokny.

Autor: mab