Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Návod na krásné retro účesy, které letos letí!

15. března 2013 | 10:00

Dokonale učesané, nalíčení, sladké, něžné a svůdné, přesně takové byly americké dívky v  50. létech 20 století.  A přesně taková je i následující kolekce účesů, která je  inspirovaná stylem Pin-up Girls.

Modelka Monika:
Vlasy byly natočeny na natáčky a plochým kartáčem s přírodními štětinami byly vlny dotvořeny, tak aby vznikly tzv. kartáčem leštěné vlny. Nakonec byly vlasy sepnuty mašlí v typickém designu 50.léta 20.století. Tento styl účesu byl oblíbený hlavně u mladých slečen.

Doporučujeme
- Regenerační masku na vlasy Lush, která obsahuje spoustu zázračných věcí, například jíl, který odstraní přebytečný maz, heřmánek na zklidnění podrážděné pokožky a mátu, díky které si užijete úžasně osvěžující pocit.

- Rozmarýnové vlasové tonikum, které je určeno k denní péči o pokožku hlavy. Zlepšuje její prokrvení, udržuje vlasy hebké a navrací jim vitalitu a vzdušnost.

Účes modelce Monice česala ambasadorka Tigi Pavlína Hanáková, Kinky salon
Autor: Petra Odrazilová


Modelka Nikol:
Vlasy byly natočeny do tvaru za pomoci kulmy. Následně ofina byla sčesaná do čela a podepnutá pinetou á la 50.léta 20. století a zadní partie vlasů sepnuté prameny do ruliček, z toho jedna puštěná volně na rameno.

Doporučujeme:

- Šampon a regeneraci z řady TIGI Catwalk Curlesque Defining, který dokonale zkrotí vaši vlnitou hřívu a zároveň kštici dodá potřebný lesk!

- Kulmu na vlasy Valera, která dokáže vytvarovat vlny všech tvarů a velikostí. Kulma se rychle zahřeje a dosahuje max. teploty 200°C.

Nikol česala Michaela Domkářová, Kinky salon
Autor: Petra Odrazilová

Modelka Tereza:
Přední partie vlasů byla sčesaná do čela a podepnutá pinetou, tak aby vytvořila typickou ofinu 50.léta 20.století. Následně byly vlasy na temeni sepnuty do elegantního drdolu.

Doporučujeme:

- TIGI Catwalk Session Series Finishing Hairspray, který se nejednou osvědčil na světových módních přehlídkách! Díky němu bude účes držet, jako by byl z kamene!

- Pro lepší přehled a manipulaci s vlasy si pořiďte sadu Pretty woman, díky které budete mít pinetky, skřipce i gumičky na jednom místě v pěkné, puntíkaté taštičce.

Terezu ambasadorka Tigi Pavlína Hanáková, Kinky salon
Autor: Petra Odrazilová

Autor: Eva Dvořáková