Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Sexuchtivé celebrity: Víme, které milují mladé masíčko!

21. ledna 2013 | 14:00

Jsou bohaté, krásné a úspěšné a milují mladé muže! Mnohé z nich by svým partnerům mohly být matkou, ale v lásce jim to vůbec nebrání. Víte ale, které tři světové celebrity nedají na mladé hochy dopustit?

Demi Moore (50)

Demi si vzala zajíčka Ashtona Kutchera (34) v roce 2005. Vydrželi spolu 8 let, ale v roce 2011 se jejich vztah rozpadl. A nebyla to Demi, kdo vztah ukončil! Naopak. Ashton byl nachytán při nevěře a dnes chodí s mladičkou Milou Kunis (29). Zřejmě mu už "stará Demi" nebyla dost dobrá.

Ta ale na mladé maso nezanevřela! Nedávno byla totiž viděna s vypracovaným Joem Manganiellem (36). A to Demi schvalujeme, je to totiž pořádný fešák!

Demi More je jednou z nejznámějších milovnic mladých mužů!
Autor: Profimedia.cz

Eva Mendes (38)

Ženy každého věku rudnou závistí, když si Eva vyjde se svým partnerem Ryanem Goslingem, který je ale o šest let mladší než ona. Tento sexy pár je spolu už něco přes rok a herečka doopravdy slízla smetanu! Oba herci spolu pracují a Eva se nedávno nechala slyšet: "On je hvězda. Je neuvěřitelně kreativní, nikdy jsem se necítila tak spokojená. Je báječný," nešetřila chválou slavná kráska poté, co spolu hráli pár v novém filmu The Place Beyond the Pines.

My musíme uznat, ře Eva vypadá skvěle. Dokonce tak moc, že věkový rozdíl není vůbec znát!

Eva Mendes se zamilovala do Ryana Goslinga
Autor: ČTK, Profimedia.cz

Jennifer Lopez (43)

Zpěvačka a herečka je zamilovaná do svého tanečníka, který je mladší o neuvěřitelných pětadvacet let! A je to právě ten zajíček, který jí pomohl překonat smutek z rozchodu s manželem Marcem Anthonym, se kterým není od roku 2011.

Jennifer otevřeně přiznává, že ví, že 18 let je věkový rozdíl, kdy by mohla být klidně pokládána za jeho matku. Ani jeden z milenců v tom ale nevidí problém. "Momentálně se milujeme a neřešíme, co bude za rok, nebo za dva. Nikdo nemůže vědět, co se stane," řekla J. Lo.

Jennifer Lopez se z rozvodu léčí v náruči tanečníka Caspera
Autor: Facebook.com, Routers

Autor: ema