Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rok dětí: Porodí Ornella, Eva a možná i Agáta!

10. ledna 2013 | 07:00

Vypadá to, že 2013 bude rokem miminek. Aspoň co se českých celebrit týče. které z nich zatím o případném těhotenství mlží a které už se poohlížejí po kočárku?

Ornella Štiková (19)

Kdo je tatínek? Podnikatel Josef Kokta.

Kdy se to narodí? V červnu.

Mladičká Ornella se proslavila právě tím, že čeká dítě s manželem Gábiny Partyšové. Pro chlapečka ve volném čase vymýšlí prazvláštní jména - zatím přišla s Alexandrem a s Quentinem.

Eva Herzigová (39)

Kdo je tatínek? Italský podnikatel Gregorio Marsiaj.

Kdy se to narodí? V květnu.

Že čeká už třetího potomka, prozradila proslulá topmodelka v prosinci. Jsme zvědaví, jestli se po synech Georgovi a Philipovi podaří tentokrát holčička!

Zuzana Norisová (33)

Kdo je tatínek? Slovenský herec Ondrej Kovaľ.

Kdy se to narodí? V únoru.

Těhotenství plánovala, ale když se radostnou zprávu dozvěděla, rozhodla se ji poměrně dlouho tajit. Prý z pověrčivosti - světu oznámila, že je v jiném stavu, až na začátku listopadu.

Zdeňka Žádníková-Volencová (38)

Kdo je tatínek? Manžel Radek Žádník.

Kdy se to narodí? V březnu.

Oblíbená seriálová herečka své těhotenství tajila celých sedm měsíců! To, že je na cestě čtvrtý potomek, prozradila teprve před několika dny. "Miminko jsme si s manželem moc přáli a povedlo se,“ řekla Blesku.

O kom se spekuluje?

Zatímco těhotenství Tatiany Vilhelmové (34) je už téměř veřejným tajemstvím, mluví se v této souvislosti i o její kolegyni a kamarádce Aně Geislerové (36). Ani jedna zatím fámy nepotvrdila.

Agáta Hanychová (27) už má doma synka Kryšpína, ale existují dohady, že čeká další dítě se současným přítelem Jakubem Prachařem. Všechno začalo, když na Facebook záhadně napsala: "V tomhle roce nás už bude víc."

Také zpěvačka Dara Rolins (40) nešetří narážkami. Po děťátku s rapperem Rytmusem prý rozhodně touží, detaily ale zatím neprozradila. Necháme se překvapit!

Autor: mab