Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Předsevzetí celebrit: Martucci hubne, Jandová se chce zklidnit

Domenico Martucci a Marta Jandová patří mezi ty, kteří si ještě předsevzetí dávají.
2. ledna 2013 | 14:00

I hvězdy šoubyznysu mají podobná předsevzetí jako my, "obyčejní smrtelníci". Většina z nich touží po shození nějakého toho kila, zpevnění postavy. A nechybí ani přání trávit víc času s rodinou.

 

Eva Aichmajerová Decastelo (34),
herečka, modelka a moderátorka

Novoroční předsevzetí si nedávám, protože je nikdy nedokážu dodržet. Mám ale velkou touhu začít konečně cvičit, říkám si to už posledních 6 let a stále nic, tak uvidíme, jak to dopadne v roce 2013.

J. X. Doležal (47), novinář

Každoročně si dávám jako novoroční předsevzetí, že letos nepřestanu kouřit marihuanu, a protože jak na Nový rok, tak po celý rok, tak ji i celý Nový rok kouřím.

Vlaďka Erbová (31), modelka

Nikdy jsem to nedělala a dělat asi nebudu. Myslím si, že pokud chce někdo něco ve svém životě měnit, nemusí čekat na příchod Nového roku. Když se pro něco už rozhodnu, tak to dělám hned. :)))

Hrabě Martucci se stal v biografii zpěvačky poněkud komickou položkou
Autor: Archiv Blesku
Domenico Martucci (36), zpěvák

Předsevzetí mám pořád spousty, ale dodržet je, to je stále ten největší problém. V tom novém roce bych chtěl začít úspěšně podnikat v Itálii s hotelem, který jsem zrekonstruoval z rodinné rezidence. A rád bych udělal lidem v Česku radost svojí hudbou, kterou neprodávam, ale dávám. A takové opravdu osobní předsevzetí? Chtěl bych zhubnout alespoň pět kilo!

Mahulena Bočanová (45), herečka, moderátorka

Nedávám, je to blbina! Když opravdu chcete nějakou změnu a posun k lepšímu, můžete přece začít kdykoliv. Každý den, po celý rok. Stačí jen opravdu chtít. :-)

Ilona Csáková se bojí o miminko
Autor: Martin Sekanina
Ilona Csáková (42), zpěvačka

Nedávám si novoroční předsevzetí neb když chce člověk s něčím začít nebo skončit, měl by a může to zkusit kdykoliv. Novoroční předsevzetí mi trochu připadají jako osobní ultimáta. Když se jedná o zásadní změny, měl by být na to člověk připravený a hlavně v pohodě. To je můj názor, i má zkušenost.

Monika Absolonová (36), zpěvačka

Předsevzetí jsem si dávala jako malá. :-) Teď už dlouho ne. Když něco chci změnit, nemusím přece čekat na Nový rok.

Václav Vydra (56), herec

Žádná novoroční předsevzetí si nedávám. Různých předsevzetí mám spousty, ale nemají se Silvestrem ani s Novým rokem nic společného. Takže nevím, proč bych si měl dávat právě koncem roku nějaká jiná.

Simona Krainová si na chvíli odskočila od mateřských povinností
Autor: Jiří Hadač
Simona Krainová (39), modelka

Novoroční předsevzetí si zásadně nedávám. Vím už, že je pak většinou stejně nedodržím. Když jsem si je v minulosti ještě dávala, pokaždé to na něčem ztroskotalo. Člověk by si neměl striktně diktovat, co musí či naopak nesmí dělat. Snažím se proto plnit si svá přání průběžně celý rok.

Gábina Partyšová (34), moderátorka

Ráda bych zvolnila pracovní tempo. Mám totiž v plánu věnovat se daleko víc své rodině. V poslední době jsem také začala velmi intenzivně cvičit a s tím vlastně souvisí moje další předsevzetí! Chtěla bych svoje pozadí cvičením "posunout" o dva centimetry nahoru! Alespoň třikrát týdne se proto chci věnovat svému tělu.

Marta Jandová (38), zpěvačka

Předsevzetí si dávám čím dál tím méně, protože mám pocit, že je stejně neumím stoprocentně plnit. Dřív to bylo například seknout s kouřením, víc sportovat a tak. Teď si už dávám spíše taková pomyslná předsevzetí, jako být trpělivější, nerozčilovat se za volantem a víc číst. :)))