Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Štědrý Ježíšek! Suri (6) najde pod stromečkem dárky za milion!

17. prosince 2012 | 13:20

Viktoriánský domek, mercedes, kožich... Herečka Katie Holmes (33) se zřejmě musela zbláznit! Šestileté dcerce Suri, kterou má s hercem Tomem Cruisem (50), nakoupila dárky za v přepočtu neuvěřitelný milion korun.

Tím největším darem bude viktoriánský domek, za který Kate dala téměř půl milionu korun. Dokonalá miniaturní stavba, která bude stát v zahradě jejich vily, má dokonce funkční elektrické rozvody a tekoucí vodu.

Dalším dárkem je "zmenšený" mercedes třídy A, který vyšel na "pouhých" 200 000 korun. A chybět nemohou ani luxusní hadříky od prestižních módních návrhářů. Šaty Ralph Lauren a kožich Chloe. iPad mini už je jen takovou třešinkou na dortu.

Pro rozmazlenou Suri to tak budou opravdu bohaté Vánoce. Třiatřicetiletá herečka chce zřejmě své dceři vykompenzovat to, že s ní nebude o svátcích nebude. Holčička je totiž stráví společně se svým otce, hercem Tomem Cruisem v Londýně, kde od léta žije a pracuje na novém filmu s názvem All You Need Is Kill.

Nebudou však spolu sami. Za hercem přijedou i jeho další dvě děti, které adoptoval s herečkou Nicole Kidman, dcera Bella a syn Connor. "Na Vánoce máme naplánováno spoustu zajímavých věcí. Všichni budeme spolu a já se na to moc těším," svěřil se Cruise médiím.