Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Suri napsala dopis Ježíškovi: Přeje si dárky za miliony

9. prosince 2011 | 12:50

Suri (5) ví, co chce, a rozhodně není žádný troškař. Ježíškovi si napsala dopis, ve kterém si přeje dárky v hodnotě dvou milionů korun. Pro její rodiče Toma Cruise (49) a Katie Holmes (32) by to ale neměl být žádný problém. Otázkou však je, zda-li se tak drahé dárky vůbec hodí kupovat tak malé dívce. Jedním z dárků jsou totiž i diamantové náušnice.

Ze Suri se stane brzy pěkně rozmazlená princeznička. Dle neskromného dopisu, který napsala Ježíškovi (v Americe Santa Clausovi), jí ale už nejspíše je. Slavní rodiče si svou jedinou dceru pěkně hýčkají.

A o co že si rozmazlená Suri napsala? "Jejím přáním číslo jedna je určitě poník," prozradil rodinný přítel magazínu In Touch, který dodal, že se Tom chystá vedle svého domu v Beverly Hills vybudovat stáj pro koně.

"I když má Suri vše, co by chtěla, napsala si i o diamantové náušnice a krásné šaty. Takové, jaké mají princezny v pohádkách," svěřil dále zdroj. "Tom a Katie milují svátky a vždy vše hrozně pečlivě připravují. Chtějí se ujistit, že jejich Suri stráví během Vánoc kouzelný čas. Nakoupí jí vše, co si přeje," dodal zdroj s tím, že na svůj věk je Suri velmi vyzrálá a ví, co chce.