Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vážná nemoc?! Martina Gavriely a Anife u doktora!

6. listopadu 2012 | 17:07

VIDEO: Zelený zákal, choroby sítnice, hrozící oslepnutí. Ztrácí snad hvězdy českého šoubyznysu zrak? Postihl obě dámy nějaký záhadný virus? Kdepak, jen se rozhodly nenechat nic náhodě a nechaly vyšetřit oči svým chlupatým mazlíčkům.

Na obě hvězdy jsme náhodou narazily na výstavišti v Letňanech, kam zavítaly na výstavu psů. A nebyly samy! Obě měly pohledný doprovod.

Martina Gavriely, blondýnka se světlou pletí přiváděla svého milovaného zlatého retrívra Guru s bílou srstí a kadeřník Martin Žifčák se svou kamarádkou Anife Vyskočilovou, která je naopak snědá s havraními vlasy, vedli krásného labradora Doriana s černými chlupy. 

Oba VIP psi byli vyšetřeni během pár minut. Veterinářka Lucie Míková zamířila speciální přístroj na jejich oči a během chvíle věděla, že je oba psi mají v naprostém pořádku. 

Všichni přítomní si při tom navíc užili spoustu zábavy. Do role náhradní zvířecí lékařky se pasovala i Anife, ale Guru poznal,  že není v rukou odbornice a tak správně nespolupracoval.

Video se připravuje ...
Martina Gavriely a Anife Vyskočilová nechaly vyšetřit své mazlíky • VIDEO: Lenka Chvostová

Pejsci dostali po změření nitroočního tlaku speciální papírové brýle, které si neváhaly nasadit ani přítomné osobnosti. V tomto okamžiku zcela jasně platilo tvrzení, že pes je věrným obrazem svého pána.

“Už od malička mě pejsci pronásledují, vždyť i v mém jméně je zakomponováno FENKA aneb ANI FENKA. A navíc, když jsem přišla do ČR, tak mým nejlepším kamarádem se stal Vlastimil HaraPES. Tak jsem snad jasná.“ smála se Anife Vyskočilová. A hned po vyšetření se s psími brýlemi na očích vydala shlédnout psí výstavu.

„O psech se říká, že jsou to němé tváře, ale není to pravda. Na mě Guru pohledem mluví. Faktem je, že si ale neřekne, když má nějaký problém. Těm bych samozřejmě raději předešla, a proto jsem přišla s mým miláčkem na toto vyšetření. Může si ho dovolit každý, stojí totiž jen 100-200 korun. Kontrola očí dopadla báječně a všem ji pro klid doporučuji,“ řekla nám spokojeně Martina.