Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kašle na parádu?! Victoria Beckham už podpatky nenosí!

6. listopadu 2012 | 13:27

Co se to s módní ikonou děje? Poté, co nedávno šokovala, když si ven vyšla oblečená v teplákách, zahodila teď Victoria Beckham (38) i své oblíbené podpatky.

Vicky se bez obvyklých "jehel" dokonce zmenšila tak moc, že ji její nejstarší syn Brooklyn (13) okamžitě přerostl. Ještě nedávno při tom tvrdošíjně hlásala do světa: "Nikdy se vysokých podpatků nevzdám!“. Žádné boty bez podpatků ve svém botníku ani nemá. Prý v nich její nohy vypadají jako golfové hole.

Že by si mnohaleté nošení botek na jehle vybralou svou daň? Za "krásu" se platí. Zborcenou klenbou, vbočenými palci, bolavými koleny, bolestmi páteře... V polobotkách s plochou podrážkou se jí zřejmě ulevilo.

A ulevilo se jí i z jiného důvodu. Tentokrát totiž nemusela na rukou vláčet svou jedinou holčičku Harper (1). S maminkovskými povinnostmi ji totiž "ochotně" pomohli všichni tři chlapci. Jednou sestřičku nosil Brooklyn, jindy tlačil kočárek Romeo (10) a Cruz (7). K rodinné idylce chyběl už jen taťka David.

Victoria si ještě nedávno nedovedla představit, že by ven vyšla v něčem jiném, než botách na vysokém jehlovém podpatku.
Autor: profimedia.cz

Victoria vytáhla ze šatníku polobotky po babičce s nízkým podpatkem, ...

... a nejstarší syn Brooklyn ji tak během rodinných nákupů momentálně přerostl.
Autor: profimedia.cz

 ... nejstarší syn Brooklyn ji tak během rodinných nákupů
momentálně "přerostl".

Victoria Beckham v teplácích. jak nevídaný pohled. U módní ikony jsme zvyklý na šaty nejlepších módních značek, ale je vidět, že i Victoria si na pohodlí potrpí.
Autor: profimedia.cz


Victoria Beckham už jednou škokovala, když šla pro syna na trénink v teplákách.

Autor: Nový čas pre ženy, lena