Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zamračené holky Beckhamovic: Roztomilá Harper(1) se neumí smát!

22. října 2012 | 16:02

Na stále zasmušilý výraz ledové královny Victorie Beckham (38) už jsme si zvykli. Malá Harper Seven (1) však zřejmě půjde v návrhářčiných šlépějích. Dětský úsměv na buclaté tvářičce totiž asi nikdy nespatříte!

Jablko zkrátka nepadá daleko od stromu. Malá Harper, kterou má bývalá nejmladší členka populární dívčí skupiny Spice Girls s fotbalistou Davidem Beckhamem (37), asi nemá moc veselé dětství. Úsměv na její tvářičce aby pohledal.

"Bubákem" po mamince

Pověstný výraz své matky dovedla k dokonalosti. Na všech fotografiích se tváří doslova jako "bubák". Na vině bude pravděpodobně sama Victoria. Děti se totiž rodí s neuvěřitelnou schopností napodobovat. Od rodičů odkoukají úplně všechno. Tón hlasu, způsob vyjadřování a samozřejmě i mimiku a mračení se.

Malá Harper se neumí smát! Nemá se to od koho naučit.
Autor: profimedia.cz
Victoria, která má kromě malé Harper ještě tři syny, po holčičce vždycky toužila. Možná i proto "vymodlenou" dceru všude vozí s sebou. Harper ji doprovází na přehlídkách, focení i prezentacích posledních kolekcí.

Vždy sladěné a perfektní

Tentokrát holky Beckhamovic společně letěly z New Yorku. Na dlouhou cestu zvolily pohodlné outfity. Victoria předvedla svou štíhlou postavu v úzkých černých džínách, pohodlném tmavě modrém svetru s černým koženým spodním lemem. Kultovní sluneční brýle nemohly ani v přítmí letištní haly chybět.

Stylová Harper byla samozřejmě dokonale vyladěná. Ve vínových kalhotách, bledě modré bavlněné haleně a značkových teniskách, vypadala s "palmičkou" na hlavě roztomile. Dokonalý dojem umocnila mašle ve vlasech v barvě námořnické modři. Škoda jen, že se za celou dobu vůbec neusmála.