Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pravda o krátkých vlasech Cameron Diaz: Tragický omyl kamarádky

3. května 2012 | 12:31

Slzy, křik a hysterický záchvat! Taková byla reakce oblíbené americké herečky Cameron Diaz (39), když jí kamarádka omylem ustřihla její dlouhé vlasy. Usměvavá kráska to ve středu prozradila v nejslavnější late night show Jaye Lena.

"Byl to jeden z těch momentů, kde jsem se prostě neovládla... propukla jsem v nezadržitelný pláč," prozradila nejslavnějšímu americkému moderátorovi devětatřicetiletá herečka, která se v krátkých vlasech na veřejnosti poprvé objevila letos v lednu. Všechny svým střapatým účesem překvapila.

 "Cítila jsem se najednou tak zranitelná. Pro ženu, která ve vteřině přijde o své dlouhé vlasy, je to šok. Chytla jsem se za to, co z nich zbylo a zakřičela jsem jen: 'Ach můj Bože!'," dodala.

Cameron Diaz vysvětlila, že k "neštěstí" došlo v prosinci těsně před plánovanou zimní dovolenou.

Tenhle typ účesu Cameron vůbec nesluší...
Autor: profimedia.cz

"Byla to noc před odjezdem na vánoční svátky s rodinou. Bylo deset hodin večer, všichni jsem pobíhali mezi domem a autem a mě napadlo, že bych potřebovala ostříhat," prozradila teď už se smíchem ve tváři.

Cameron proto požádala kamarádku, aby jí ještě před odjezdem zkrátila vlasy. Ta to však špatně pochopila. "Došlo k menšímu nedorozumění. Řekla jsem jí, ať to jen zastřihne, ona mi ale vlasy ustřihla až pod ušima," řekla Cameron Diaz během středeční talk show.

Na otázku, jak na to reagovala, Diaz odpověděla: "Křičel jsem na ni, doslova jsem na ní řvala. Cítila se hrozně. I já se cítila hrozně. Začala plakat. A já začala plakat taky."

Autor: Lenka Chvostová, INT