Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Tajemství mladistvé pleti Jennifer Aniston: Kosmetická vazelína za 40 korun!

12. června 2012 | 19:26

Herečka Jennifer Aniston (43) si pleť nezachraňuje drahými krémy, speciálními séry, či dokonce botoxem a plastikami. K prevenci vrásek jí stačí obyčejná kosmetická vazelína. Vážně!

Za svou krásu vděčí hvězda z legendárního seriálu Přátelé především přírodě, ale i pravidelné svědomité péči. I když za kosmetické produkty toho, podle všeho, moc neutratí.

Například vrásky u očí rozhání jen trochou kosmetické vazelíny, kterou kupuje v drogerii za pár dolarů (v přepočtu vyjde přibližně na 40 Kč). “Jednoduše si ji večer před spaním nanesu pod oči, a to je vše, co pro to dělám,” říká. Právě vazelína je, mimochodem, nejlevnější, nejjednodušší a nejpřirozenější přípravek na suchou kůži. No, a vypadá to tedy, že opravdu skvěle zabírá i na vrásky.

Vazelína je skvělá na suchou kůži i na vrásky
Autor: profimedia.cz
Herečka však prozradila ještě další ze svých jednoduchých zkrášlovacích triků, Jeden ji zbavuje ranních otoků očí a pomáhá ke stáhnutí pórů, než nanese make-up. “Napustím si plné umyvadlo studenou vodou, přidám do něj kostky ledu a pak do něj ponořím na chvíli obličej,“ odhaluje Jennifer.

Své pleti prý každý den před spaním věnuje 30 minut a nikdy to nevynechá, i když se zrovna nelíčí. “Co se týče vzhledu, je Jennifer velmi disciplinovaná,” potvrzuje její vizážistka. “Chce se vyhnout plastické operaci, aby pak neměla nepřirozeně vytažený obličej,” dodává.


 
“Kdysi mi k udržování pleti stačilo obyčejné mýdlo a voda, ale ty doby jsou už pryč. Přesto sázím jen na základní a přirozenou, ale pečlivou a  pravidelnou péči,” potvrzuje sama herečka.

Pleť si tedy každý večer ošetří běžným jemným čistícím mlékem a tonerem. Pak si dělá desetiminutovou masáž zvláčňujícím hydratačním mlékem, aby prokrvila a povzbudila pokožku a obličejové svaly. Nakonec pokožku namaže přírodním krémem bez konzervantů.

A tečkou za vším je právě obyčejná vazelína, kterou používá hlavně na vrásky, ale i na všechna suchá místa na těle.

Autor: INT, bak