Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jak šel čas s Agátou Hanychovou? Z feťačky vzornou maminkou!

18. dubna 2012 | 14:16

Agáta Hanychová (26). Párty, alkohol, cigarety, provokace, vyšpulené rty. Modelku moc nezkrotil ani její syn Kryšpín, který v srpnu oslaví své první narozeniny. Agáta si v mládím prošla krutým obdobím. Dokonce v něm jeden čas figurovaly i drogy.

Agáta oslaví 28.4 své sedmadvacáté narozeniny, je maminkou a proslýchá se, že se bude vdávat. V roce 2005 vstoupila do podvědomí české scény tím, že se stala vicemiss České republiky.

Od té doby téměř bez přestávky vymetá večírky a otevřeně přiznává, že si v mládí prožila pár drogových aférek, ve kterých hrál velkou roli hlavně

Agáta v době, kdy byla na pervitinu
Autor: Reprofoto TV Prima
pervitin.

Její matka, Veronika Žilková otevřela svou 13. komnatu pro Top Star magazín, kde přiznala: „Protože si nepíchala, ale šňupala, dostala těžký zápal plic. Bylo jí šestnáct, ležela na dětském oddělení a i tam si nechávala od spolužáků nosit drogy. Později jsme zjistili, že z dvaceti jich na drogách bylo sedmnáct,“ říká v dokumentu Žilková, již Agátina závislost přinutila k těžké životní volbě.

„Chodili jsme k psychoterapeutovi do Dropinu, který mi řekl, že musím doma stanovit pevná pravidla,“ dodává s tím, že si proto musela vybrat mezi dcerou a manželem. Její tehdejší muž Marek Navrátil byl totiž alkoholik, který se léčit odmítal, a Agátě tak dával špatný příklad. Jestli Žilková chtěla, aby měla Agáta v boji s drogami šanci, musela Navrátila vyhodit.

Dnes se už ale Agáta uklidnila. Sice se sem tam opije a zadovádí si na firemních akcích, ale vesměs je skvělou maminkou a dobrou milenkou svého přítele, hráče amerického fotbalu, Miroslava Dopity (28).

Autor: Eva Dvořáková