Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Saudkova partnerka Hodková: Bála jsem se, že na děti spadne most

22. března 2012 | 06:14

EXKLUZIVNĚ VIDEO: Novinářka Pavla Hodková (31) je matkou posledních dvou dětí Jana Saudka (76). Od jejich narození prý žije v neustálém strachu. Proč? Protože je prostě matka, i když někdy měla strach opravdu až extrémní.

Sympatická korpulentní dáma (přesně podle představ Jana Saudka) je maminka dnes čtyřletého Matěje a dvouleté Marie Anny.

S jejich slavným otcem žije na psí knížku už sedm let. Jeho zálety nijak neřeší. Jestli ji něco trápí, tak jen starost o jejich děti.

„Největší strach jsem měla, když dcera v roce a půl dostala záchvat febrilních křečí,“ přibližuje Pavla Hodková. „Tehdy jsem ještě nevěděl, o co jde, co se jí vůbec stalo.“ Až později se dozvěděla, že je to záchvat celkem častý u miminek při vysokých horečkách.

Ale která matka by na tohle byla připravená? A ani tato informace by ji nejspíš v tu chvíli nezbavila strachu. O své děti se logicky bojí, stejně jako všechny matky, už od jejich narození. Sama však s úsměvem vypráví, že někdy právě vlastně až nelogicky.

„Úplně jsem se pomátla, když se děti narodily,“ vypovídá upřímně. „To jsem pak měla problém stát i v koloně pod Barrandovským mostem v Praze, protože jsem měla pocit, že na nás zrovna v tu chvíli spadne,“ směje se nyní zpětně.


Jako partnerka známého fotografa, se Pavla z jeho profese i mnohé přiučila. Fotí například pro nadaci Rakovina věc veřejná. S touto zákeřnou nemocí má ale naštěstí zatím jen tyto pracovní zkušenost.

Jak se proto Pavla Hodková stará o své zdraví? Jak zvládá rodinu se svou prací? A jak se celkem dvanáctinásobný otec Jan Saudek stará o nejmladší dva potomky? V rozhovoru ZDE:

Video se připravuje ...
Pavla Hodková hovoří o rakovině, dětech a Janu Saudkovi • VIDEO: Jan Jedlička

Ještě více se o soužití Pavly Hodkové s Janem Saudkem dozvíte v exkluzivním rozhovoru v magazínu Blesk pro ženy, který vyjde v pondělí 26. 3. 2012

Autor: bak