Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dostala padáka! Naštvaná Angelina vyrazila stylistku, pomáhala jí vybrat šaty na Oscary

11. března 2012 | 09:28

Zchladila si na ní "žáhu"! Parodie na afektovaně "vytrčenou" nohu herečku Angelinu Jolie (36) rozčílila natolik, že své stylistce, která jí šaty Versace na slavnostní večer doporučila, dala padáka.

Pohrdání, výsměch! Tisíce karikatur a fotomontáží! Šestatřicetiletá hollywoodská star Angelina Jolie zuří. To vše prý jen kvůli špatně zvoleným šatům, které se jí samotné příliš nelíbily.

"Angelina je šokována reakcí, kterou způsobily její šaty. Své stylistce Jen platí hodně peněz, takže předpokládá, že pro ni vybere modely, ve kterých bude vypadat skvěle. V šatech, které měla osudný večer na sobě, se ale od začátku necítila dobře," prozradil časopisu Closer blízký přítel herečky.

"Měla pocit, že musí alespoň ukázat nohu, jinak by si připadala jak v odpadkovém pytli. Teď je však terčem posměchu a má obavy, že její pověst tím značně utrpěla. Ty prokleté šaty jí zničily celou oskarovou noc. Angie pak ještě šla na večeři s Georgem Clooneym, ale brzy odešla domů, protože byla pořád naštvaná," dodal.

Angelinu Jolie a její nohu si vzali lidé na paškál
Autor: Profimedia.cz

Černou róbu Versace na velkolepý večer jí pomáhala vybrat stylistka Jennifer Rade, která s herečkou spolupracovala předchozích osm let. Tomu je však teď konec! Angelina jí bez milosti vyrazila. Zřejmě si potřebovala vylít vztek. Zda za Angelinino faux pas skutečně mohla, je však sporné. Když totiž například herečku v roce 2004 na Oscary oblékla do bílých hedvábných šatů od Marca Bouwera, vypadala jako bohyně.

Jennifer rozhodně není na poli módy nějakou "amatérkou". Už 10 let obléká hvězdy při natáčení videoklipů i reklam. Vybírá outfity na červený koberec. Spolupracuje s nejvýznamnějšimi módními fotografy. Objevila se v několika televizních show a za svou práci obdržela řadu cen. Mezi klienty Jennifer patří či patřily takové hvězdy, jako je Tina Turner, Pink, Cher, Cindy Crawford, Kim Kardashian nebo například Marilyn Manson či Mötley Crüe.

Autor: evak, lena