Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Podvyživené Angelině trčí kosti, jde jí o život!

30. ledna 2012 | 11:24

Hazard se zdravím i se životem! Extrémně vyhublá herečka svým zjevem děsí okolí. Angelina Jolie (36) je týden od týdne hubenější. Podlehla snad i ona anorexii? Vypadá to, že ano.

Z ramen trčící kosti, ruce jak hůlčičky. Sexy postava téhle hollywoodské krásky už je minulostí. Šestatřicetiletá herečka Angelina Jolie se doslova ztrácí před očima. Tytam jsou svaly, které předváděla jako filmová Lara Croft. Z bývalé sexbomby zbyla jen kostra potažená kůží.

Ze sexsymbolu nezbylo už téměř nic! Angelina stále ztrácí na váze.
Autor: profimedia.cz

Při pohledu na vyhublou herečku by dnes jen stěží někdo uvěřil, že byla v roce 2007 zvolena nejvíc sexy jedincem v celé historii. Porazila nesmrtelnou Marylin Monroe, i smyslnou Beyoncé. Její partner, herec Brad Pitt, se tenkrát umístil na pátém místě.

Ta doba už je asi nenávratně pryč. Už v listopadu loňského roku vážila při výšce 173 centimetrů pouhých 43 kilogramů. V jejím věku a při jejím pracovním nasazení vychází její BMI 14,4. To už je těžká podvýživa.

Ze sexsymbolu nezbylo už téměř nic! Angelina stále ztrácí na váze.
Autor: profimedia.cz

Není divu, že její tělo chátrá. Často se prý totiž zapomíná najíst. Denně navíc nesní víc než šest set kalorií. Hazarduje tak se svým zdravím i životem. Při svém stylu života by totiž měla svému tělu dodat okolo 2500 kalorií.

"K snídani si Angelina dává jen lžíci kokosového oleje s trochou cereálií. Oběd buď vynechá, nebo si zobne pár mandlí. Večer si pak obvykle sní jen tenký steak s trochou červeného vína," uvádí zdroj z jejího blízkého okolí.