Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jennifer Hudson: Za 8 měsíců zhubla 27 kilo

8. dubna 2010 | 13:24

Oscarová herečka Jennifer Hudson (28), které před rokem šílený příbuzný zastřelil matku, bratra a synovce, se změnila k nepoznání. Za 8 měsíců dokázala zhubnout celých 27 kilo!

Jennifer Hudson překonala samu sebe. Během programu Weight Watchers, do kterého se zapojila, za 8 měsíců shodila přebytečné kilogramy a teď je z ní holka jako lusk. Herečka se snažila zdravě stravovat, cvičila a její úsilí skutečně přineslo kýžené ovoce. Organizace Weight Watchers si ji tak teď vybrala jako svoji exkluzivní tvář.

Ještě před rokem a několika měsíci však bylo vše jinak. Stresy způsobené ztrátou rodinných příslušníků herečka řešila přejídáním a když poté zanedlouho otěhotněla, zakulatila se ještě víc. Po porodu, který proběhl loni v říjnu, se však Hudson rozhodla, že na sobě začne pracovat. A po 8 měsících ji teď dokonce ani nepoznávají staří přátelé!

Hudson se proslavila jako jedna z finalistek třetí sezony televizní pěvecké soutěže American Idol v roce 2005. O rok později jí byla nabídnuta role Effie White ve filmové adaptaci muzikálu Dreamgirls, za niž dostala Oscara, Zlatý glóbus i britskou cenu BAFTA.

Autor: INT, pal