Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Super "výbava": Seal odhalil recept na šťastné manželství

19. srpna 2011 | 12:32

Dokonalé svalnaté tělo a v plavkách nadstandardní "výbava". Zpěvák Seal (48) má zkrátka všechny atributy vysněného muže. Není divu, že je s ním topmodelka Heidi Klum (38) tak šťastná.

Zpěvák svůj "nástroj" předvedl v těsných červených plavkách, které nikoho z přítomných nenechaly na pochybách, že ukrývají opravdu velké "tajemství". Dámy z něj nemohly spustit oči, pánové jen tiše záviděli.

Láska jak z telenovely

Kráska a zvíře. Tak přezdívají tomuto páru média. Oni si z toho ale vůbec nic nedělají. I po téměř sedmi letech jsou tihle dva zamilovaní jako čerství milenci. A to prý po téhle době obvykle přichází krize. Jak je ale z fotek vidět, ta u tohoto páru zatím nehrozí.

Na Sardinii, kde společně se svými čtyřmi dětmi, dcerami Leni (7) a malou Lou Sulolou (1) a syny Henrym (6) a Johanem (5), tráví dovolenou, si užívají sluníčka, vody i rodinné zábavy. Svoji lásku nijak neskrývají. Nestydí se za ni. Láskyplné dotyky, žhavé polibky a zamilované pohledy nelze přehlédnout.

Jeho "výbava" mě zaujala na první pohled

Sama Heidi v jednom otevřeném rozhovoru prozradila, čím ji Seal upoutal na první pohled. "Zahlédla jsem muže, který vyšel z posilovny. Byl obrovský, zpocený, oblečený v elastických cyklistických kalhotách a ta super výbava, která se v nich rýsovala, se prostě nedala přehlédnout," upřímně popsala moment, kdy, a hlavně čím ji Seal zaujal.

Soulový zpěvák má však samozřejmě i další přednosti. Dobrý sex je totiž fajn, ale ke šťastnému manželství nestačí. "Seal je sexy a je to nejmilejší a nejoddanější muž, jakého jsem kdy poznala. Je pro mě sexy, protože se nebojí ukazovat své emoce. Je pro mě sexy, protože dokáže v jednu chvíli zpívat na koncertě dvaceti tisícům fanoušků a pak klidně přebalí naši dceru. A je pro mě sexy, protože mě miluje. To je celé naše tajemství," prozradila Heidi.