Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Královský trapas Kate: Na dvě svatby v jedněch šatech

1. srpna 2011 | 13:08

Módní překvapení se nekonalo! Staré šaty až ze dna skříně vylovila na sobotní královskou svatbu vévodkyně z Cambridge, krásná Kate (29). Tenhle model už na sobě ale měla před neuvěřitelnými pěti lety.

V sobotu se konala další z tolik sledovaných královských svateb. Vdávala se nejstarší vnučka královny Alžběty II. (85). Zara Phillips (30) si ve skotském Edinburghu brala anglického ragbistu Mikea Tindalla (32). Na to, v jakých šatech se nevěsta objeví, byli zvědaví všichni.

Nechtěla zastínit nevěstu?

Přesto v popředí zájmu tisíců žen celého světa byla nejsledovanější členka královské rodiny, devětadvacetiletá vévodkyně z Cambridge. Ženy dychtivě čekaly na okamžik, kdy se Kate objeví. Na šaty, v nichž na slavnostní událost přijde.

Žádné překvapení se však tentokrát nekonalo. Vévodkyně na svatbu přišla v šatech, které už před pěti lety oblékla na obřad Williamovy nevlastní sestřenice Laury Parker Bowles. Model tentokrát jen doplnila jiným kloboučkem. Je vidět, že si se skutečností, že je pod drobnohledem módních kritiků i médií, příliš těžkou hlavu nedělá. A za to má od nás palec nahoru.

I konfekce může být elegantní

Nenápadná brunetka Kate (29) byla svým sňatkem s princem Williamem (29) "pasována" na novou módní ikonu. Její volbu "kopírují" tisíce Britek, které vždy do několika minut vykoupí model, v němž se Kate objeví. 

Stejné šaty v letech 2011 a 2007, stejný kabát v letech 2009 a 2011. Kate byla vždy skromná.
Autor: Profimedia.cz, Isifa.com
Vévodkyně z Camridge totiž zbytečně neutrácí za modely předních světových návrhářů, šaty obvykle nakupuje v konfekci.

Slavné ženy, na které jsou upřeny zraky veřejnosti a především objektivy fotografů celého světa, to mají těžké. Zatímco nám "obyčejným smrtelníkům" stačí vlastnit pár nadčasových kousků, ony by se ve stejném modelu neměly dvakrát objevit. Alespoň ne na oficiálních akcích. Kate však tyto zažité "mýty" úspěšně boří. Dokazuje tak, že ani sňatek s budoucím následníkem trůnu na její skromnosti nic nezměnil.