Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Němcová: Ukázala svůj sexy dekolt!

1. května 2011 | 18:50

Petra Němcová (31) stále patří k obdivovaným kráskám s mimořádnou dávkou sex-appealu. Na mejdanu hollywoodských celebrit v Los Angeles zastínila svými sexy šatičkami s odvážným výstřihem i takové hvězdy, jako jsou Paris Hilton (30) či Jessica Simpson (30). Ukázala také svého snoubence, britského herce Jamieho Belmana.

etra v posledních týdnech zářila amerických televizích v taneční soutěži Dancing with the Stars (obdoba českého StarDance). Mezi hollywoodskými krasavicemi na párty US Weekly Hot Hollywood tedy rozhodně nemohla chybět. A ostudu mezi nimi rozhodně neudělala.

Naopak. Svoje sexy tělo ukázala v krátkých šatičkách, které tak tak zakrývaly prsa, a zastínila tak i ty největší hollywoodské sexbomby. Na párty amerických hvězd s sebou ještě vzala svého přítele, herce Jamieho Belmana, se kterým je od začátku letošního roku zasnoubená. A už to vypadá tak, že Petra po dlouhých šesti letech hledání konečně našla lásku.

V roce 2004 jí totiž na dovolené v Thajsku vlna tsunami zabila přítele, fotografa Simona Atleeho. V prosinci 2005 se seznámila se zpěvákem Jamesem Bluntem. Vztah jim ale vydržel pouhý rok, rozešli se v únoru 2007. Pak prožila několik krátkých vztahů, ale štěstí v lásce se jí vyhýbalo. Zdá se, že teď se na ni konečně usmálo.

Autor: Jan Horák, Kbali