Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ivanka Trump prozradila tajemství, čeká holčičku

20. května 2011 | 16:22

Už je to venku! Devětadvacetiletá modelka a podnikatelka Ivanka Trump konečně prozradila pohlaví svého prvního dítěte. Se svým mužem čeká holčičku a neskutečně se na mateřské povinnosti těší.

Ivanka, která už je v sedmém měsíci těhotenství, se se sladkým tajemstvím a svými pocity svěřila redaktorce časopisu "Harper´s Bazaar". Jako nastávající matka, která čeká své první děťátko, je prý vzrušená a trápí se tím, že se na mateřství nedokáže dostatečně připravit.

Nedočkavá prvorodička

"Myslím, že mám ten obvyklý syndrom 'Poprvé matkou'," přiznává se smíchem nad desítkami knih o těhotenství, mateřství, dětských nemocech a výchově, které si sama nakoupila. "Mám už představu o tom, jaké to bude, až mé holčičce budou tři roky, i kdy u ní začít s výukou cizích jazyků, včetně francouzštiny a mandarínské čínštiny," prozradila. Dcerka se přitom má narodit až 14. července.

Ivanka prozradila i to, že má nečekaně snadné těhotenství. Žádné ranní nevolnosti, zdravotní komplikace ani podivné chutě či záchvaty žravosti. Jediné, po čem "dychtí" jsou dvakrát opékané slané bagely s krémovým sýrem. Těm zkrátka nedokáže odolat.

Kariéra versus mateřství

Úspěšná podnikatelka se chce co nejdříve po porodu vrátit do práce. Najít optimální rovnováhu mezi mateřstvím a kariérou. Než zjistila, kolik času bude muset miminku věnovat a jak často ho bude muset krmit, představovala si to jednoduše.

"Byla jsem naprosto šokovaná. Pracuju v blízkosti domu a tak jsem předpokládala, že se co nejdřív vrátím do práce. Chůva by mi dítě vždycky mohla přinést nebo bych zaskočila domů. Ale každé dvě hodiny?! To je něco jiného! Budu muset zařídit dětský pokoj v mé kanceláři," řekla udivená Ivanka.

Pyšný dědeček a nestárnoucí babička

Trump, která je také viceprezidentkou realitní společnosti svého otce, milionáře Donalda Trumpa (64), se za Jareda Kushnera (30), majitele týdeníku The New York Observer, vdala v roce 2009. "Oba jsme se shodli, že bychom s dítětem chtěli rok počkat a zatím si jen užívat novomanželské povinnosti," prozradila ještě. A povedlo se to přesně podle promyšleného plánu. "Jared je z toho, že bude mít dceru, doslova nadšený. Bude to prostě tatínkova milovaná holčička."

Na vnouče se ale těší i dědeček. "Ivanka bude úžasná matka," tvrdí pyšně. "Je naprosto geniální. Je neskutečně krásná, ale musím upozornit i na skutečnost, že je velmi inteligentní. To je kombinace, která se moc často nevidí. Doufám, že moje vnučka bude stejná." Role babičky se nemůže dočkat i nestárnoucí Ivana Trump (62), která si donedávna potrpěla na "zajíčky". Teď se ale usadila.

Autor: Lenka Chvostová, INT