Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Ivanka Trump se chlubí bříškem

12. května 2011 | 12:29

Dcera bývalé české lyžařky a modelky Ivany Trumpové (61) a amerického realitního magnáta Donalda Trumpa (64) Ivanka už brzy porodí svého prvního potomka. V sedmém měsíci těhotenství se ukázala na akci podporující prodej zmrzliny. Kdy jindy by si mohla Ivanka dopřát sladké než v těhotenství? Bříško už má pěkně kulaté a viditelné. Nastávající maminka se na miminko už moc těší.

Ivanka navštívila ve středu Kanadu, aby podpořila prodej jedné známé značkové zmrzliny. Při této příležitosti zvolila devětadvacetiletá podnikatelka a bývalá modelka černé zavinovací šaty s volány. S blond účesem a vysokými podpatky to Ivance slušelo.

I když je těhotná, na práci nezanevřela. Nedávno debutovala se svou originální kolekcí šperků s názvem Ivanka Trump Fine Jewellery Collection. "Chtěla jsem navrhnout šperky pro moderní a sofistikovanou ženu," řekla.

Ivanka nebude jediná, která přivede další dítě do rodiny Trumpových. Její bratr Donald Trump s chotí Vanessou čekají v brzké době příchod už třetího potomka.

Viceprezidentka realitní firmy svého otce Ivanka se v roce 2009 vdala za majitele týdeníku The New York Observer Jareda Kushnera. Radostnou zprávu, že čeká prvního potomka, oznámila na Twitteru. Její nestárnoucí matka Ivana se už nemůže dočkat až se ujme role babičky.

Autor: gam, koj