Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Eliška Balzerová je nejšarmantnější člověk roku 2010

13. dubna 2011 | 22:00

V 15. ročníku ankety Českého rozhlasu Hradec Králové a Českého rozhlasu 2 Praha o nejšarmantnější osobnost roku 2010 rozhodli posluchači jasně. Stala se jí herečka Eliška Balzerová.

Cílem ankety je vyhledávání charismatických lidí kolem nás. V minulém ročníku zvítězila herečka Jana Stěpánková a o rok dříve herečka Hana Maciuchová. Do letošního finále soutěže lidé nominovali například zpěvačky Lucii Bílou, Evu Pilarovou a Martu Kubišovou, herečku Zlatu Adamovskou, ale také bývalého mluvčího prezidenta Ladislava Špačka nebo ministra zdravotnictví Leoše Hegera. Nakonec ale vyhrála Eliška Balzerová.

„Obecně je možné říci, že v naší soutěži rozhoduje o vítězi, zda je v daném roce hodně vidět v televizi a ve filmu, a proto v posledních letech vyhrály herečky," řekla šéfredaktorka hradeckého rozhlasu Lada Klokočníková.

Nejpopulárnější herečka

Eliška Balzerová letos v březnu získala Českého lva v kategorii Nejlepší herečka ve vedlejší roli za snímek Ženy v pokušení. Balzerová se může také pyšnit nejpopulárnější herečkou současnosti, kterou získala v anketě portálu ceskylev.cz.

Autor: bali, mivrk