Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Baculka Kirstie převálcovala i sexy Němcovou!

30. března 2011 | 09:38

VIDEO: Šedesátiletá Kirstie Alley minulý čtvrtek odstartovala omračujícím výkonem, který ji vynesl hned na druhé místo, premiéru Dancing With The Stars. Americké verze české soutěže StarDance. Porotci byli doslova ohromeni.

Přestože herečka prozradila, že by ráda pomocí soutěže shodila aspoň dvacet kilo a přiznala, že je pro ni těžké nastudovat taneční kreace, všechny svým výkonem doslova šokovala a na její přebývající kila okamžitě každý zapomněl.

Kirstie, baculka a zároveň nejstarší soutěžící této sezóny, přitančila se svým partnerem Maskim Chmerkovskim tak svůdně, že se všem přítomným vzrušením tajil dech. Porotci se do ní zamilovali. Byli viditelně ohromeni jejím brilantním výkonem.

"To, jak jste pohybovala nohama, bylo to nejlepší, co jsem dnes v noci viděl," pochválil ji porotce Bruno vzrušeně. "To mrskání! Neuvěřitelné!" dodala jeho kolegyně Carrie Ann Inaba. I další z porotců Len Wiseman Kirstie také nadšeně poblahopřál: "Byla to velká zábava, byla jste drzá a to mi zvedlo náladu."


Němcová věnovala tanec Japonsku

Souteže se účastní i česká supermodelka Petra Němcová. V posledním díle publikum dojala nejen líčením zážitků z indonéského tsunami z roku 2004, ve kterém byla těžce zraněna, ale také tím, že svůj valčík věnovala lidem Japonska. Len Wiseman ho nazval "okouzlujícím tancem". Bruno Tolioni řekl, že je to "tanec extrémní krásy a rafinovanosti".


Autor: tes, mivrk