Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kirstie Alley: Přibrala jsem zase 38 kilo!

Kirstie Alley
8. května 2009 | 05:02

VIDEO: Kirstie Alley tvrdí, že jí přezdívka „tlustá herečka“ patří. Po médii sledovaném a téměř zázračném hubnutí v roce 2007 opět přibrala, a to dokonce na 103 kilogramů! O svém tloustnutí mluvila v show Oprah Winfrey.

331480:gallery:true:true

A zatímco před dvěma roky se jí podařilo shodit 34 kilogramů, ping-pong efekt na sebe nenechal dlouho čekat a Kirstie přibrala zpět 38 kilogramů. Má tedy ještě o čtyři kilogramy více než v době, kdy začala hubnout.

Po patnácti měsících prý Alley teď poprvé stoupla na váhu a viděla nelichotivé číslo. „Začala jsem řvát. Najednou tam bylo 228 liber (103,4 kilogramu), což je nejvíc, co jsem kdy měla. Byla jsem mnohem nechutnější, než jsem si myslela,“ přiznala osmapadesátiletá herečka magazínu People.

V roce 2007 se jí podařilo zhubnout 34 na 65 kilogramů živé váhy. Tehdy byla mluvčí pro hubnoucí režim Jenny Craig a využívala dietu této společnosti. Jenže pak se jejich cesty rozešly a Kirstie přestala na sobě pracovat.

„Všechno začalo na Nový rok 2008, kdy jsem skončila smlouvu s Jenny Craig. Když jste mluvčí této společnosti, cítíte zodpovědnost. Každý týden vám za zády, když se vážíte, stojí člověk, a navíc jsem se vážila nahá, protože kalhoty mohou vážit až třicet liber (13 kilogramů)! A bylo to úžasně úspěšné. Ale prvním hřebíkem do rakve byl fakt, že jsem se přestala vážit. A tak jsem zase začala divočit,“ přiznala Kirstie magazínu People.

A hvězda filmu Kdopak to mluví propadla opět čínským pochoutkám a šílené chutě měla také na máslo. „Dala jsem si klidně dva šálky těstovin a do toho šest lžic másla. Jedla jsem prostě hodně másla,“ tvrdí Alley, která si také neodpírala pečivo. Přestala sice jíst maso, ale vegetariánskou stravu si vyložila dost špatně. Cpala se jen pečivem a tukem.

Na to, jak se Kirstie vlivem diet a tloustnutí mění, se podívejte zde:

331486:gallery:true:true

Autor: Famous