Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Seriál Ulice: Tony je stále nezvěstný a další rozchod je na obzoru!

  • 12. prosince 2016 | 08:38

    Vánoce jsou sice za dva týdny, ale adventní idylka je zatím v nedohlednu. Místo pohody to vypadá spíše na pořádnou pohromu. Některé z našich oblíbených postav se budou muset popasovat s nepříjemnými událostmi, kvůli kterým se ale konečně začne blýskat na lepší časy. 

  • Kde je Tony?

    Po Tonym se slehla zem! Několik dnů nepřišel do práce, nezvedá mobil ani ho nikdo v okolí nepotkal. To, že má Digi přítele, a ještě ke všemu kriminalistu Hermana, pro něj bylo zkrátka příliš velké sousto. Digi si jeho zmizení dává za vinu a začíná se o něj bát. Začne dělat vše pro to, aby se Tony vrátil zpět. Jenže její snaha se jí pořádně vymstí! Navíc Jirka už má tak trochu plné zuby jejích neustálých překvapení. Právě teď se mu moc nelíbí představa, že si na něj bývalý kriminálník Tony někde tajně brousí kudlu. Rozejde se kvůli tomu s Digi před Vánocemi, nebo to jejich netradiční vztah ustojí?

    Digi a Tony
    Autor: TV Nova
  • Krize Adriany a Eddieho

    Do Štědrého dne zbývá pár dní, ale to je to poslední, na co myslí Adriana s Eddiem. Společně se snaží překonat obrovskou krizi ve vztahu a najít opět ztracenou důvěru. Dokonce se rozhodnou k tak radikálnímu kroku, že se společně objednají do partnerské poradny. Podaří se jim za vším udělat tlustou čáru, nebo budou muset svůj vztah ukončit? To se brzy dozvíme!

    Adriana a Eddie
    Autor: archiv TV Nova

  • Další rána pro Vendulu

    Vendula i Lumír na konci týdne věřili, že Vilma už si pomalu buduje ke své vnučce vztah. Když pochválila její pekařské umění, bylo to pro Vendulu jako pohlazení po duši. Ovšem brzy zjistí, že rozhodně nemá vyhráno. Vilma ji tento týden opět dožene k slzám. Tentokrát to ovšem opravdu přežene. Svědkem této hádky bude i Růža, která Vilmě pěkně od plic řekne, co si o jejím výstupu myslí. Vilmě tak před Vánoci hrozí, že přijde nejen o vnučku a syna, ale i o nejlepší kamarádku.

    Anežka Rusevová coby nesmělá Vendulka.
    Autor: TV Nova, FTV Prima, ara
  • Vánoce u Simony

    Simona a Rudolf se konečně na něčem shodli. Společně si naplánovali dovolenou v Norsku, kde stráví i Štědrý den. Rozhodnou se tedy, že si Vánoce udělají dřív, aby je mohli trávit i s Jiřím, který by byl jinak sám. Když se mu pochlubí, jak se chystají strávit svátky, strhne se lavina, kterou už nepůjde zastavit. Proč Jiřího jejich dobrodružné plány tolik dopálí? A zůstanou nakonec Simona s Rudou doma?

    Simona Hložánková se v seriálu již podruhé vdala. Bude jí tohle manželství konečně klapat?
    Autor: TV Nova

Autor: red
Diskuse ke článku
.