Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tento týden v Ulici: Dojde na hádky i zklamání a objeví se nová postava!

  • 5. prosince 2016 | 14:09

    Do Vánoc zbývají už jen dvě adventní neděle, ale vaše oblíbené postavy si rozhodně neužívají klidu před svátky. V některých rodinách se naopak s blížícími se Vánocemi pořádně přiostřuje. Kde hrozí hádky, zklamání a zrada?

  • Krize Adriany a Eddieho

    Adriana sice vzala svého nevěrného přítele Eddieho na milost, ale zapomenout nedokáže. I když ho miluje, stále se z jeho románku s kolegyní Zorou nemůže vzpamatovat. Navíc je teď na obzoru Eddieho klientka Petra, na kterou Adriana pořádně žárlí. Tento týden se bude chtít přesvědčit na vlastní oči, že jí Eddie nelže, a zajde už opravdu daleko. Má takový vztah vůbec smysl? A jak na Adrianino žárlení zareaguje Eddie?

    Adriana a Eddie
    Autor: archiv TV Nova

  • Márův otec přichází na scénu

    Věrka je odhodlaná vzít život svého syna do svých rukou a zjednat v něm pořádek. Neodradilo ji ani to, jak si z ní Mára s Digi v pátek vystřelili. Na pomoc už tento týden povolá svého manžela, který je čerstvě v důchodu. A tak se můžeme těšit na novou postavu. Márův otec totiž bude samé překvapení!

    Kryštof Mareček alias Mára je přítelem Moniky Farské. Přestože jejich vztah prošel několika komplikacemi, vypadá to, že teď už je konečně všechno v pořádku.
    Autor: TV Nova
  • Béda chce mít klid

    Anička má stále ještě mateřské lásky na rozdávání, a tak se rozhodla, že si chce osvojit další dítě. Když se s Bédou starala o Emu a Frantu, byla ta nejšťastnější na světě, i když to mnohdy nebylo vůbec lehké. Bédovi se do toho ale vůbec nechce. Chce mít svůj klid na práci a věnovat se kapele, ale Anička to má naopak. Tento týden půjde Béda s pravdou ven. Jak na to Anča zareaguje?

    Anička Lišková
    Autor: TV Nova

  • Rózina slaví narozeniny

    Tento týden čeká Rózinu narozeninová oslava, kterou si opravdu užije. Následky však budou katastrofální. Rózině se stane něco, čím si to pořádně zavaří ve své modelingové agentuře. Ale – jak se říká – všechno zlé je pro něco dobré, a tak i tento průšvih má své lepší stránky. Róza si alespoň uvědomí, kteří její přátelé opravdu stojí za to a na koho se může spolehnout!

    Rozina Maléřová to nemá lehké. Nejprve ji spolužačka šikanovala, pak jí zemřel kluk a do toho se musela vyrovnat s nevěrou své mámy. Bude se jí konečně dařit v novém vztahu?
    Autor: TV Nova

Autor: red
Diskuse ke článku
.