Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Seriál Ulice: Týden plný trapasů. Kdo si utrhne největší ostudu?

  • 28. listopadu 2016 | 08:05

    Začátek adventu se neobejde bez trapasů a nedorozumění, které vystřídají dramata a hádky, které byly doposud denním chlebem. Konečně se tedy se svými oblíbenými hrdiny pobavíte. Někteří z nich si také užijí spoustu legrace, ale jiní budou mít, jak se říká, z ostudy kabát. 

  • Pepan zpět na scéně

    Pepan, bývalý manžel Simony, se dlouho neukázal. V tomto týdnu se u Hložánků náhle objeví opřený o berle a s velkou novinkou. Čekají s Blaženkou další dítě. A tak je Simoně hned jasné, odkud vítr vane. Pepan si "nenápadně" přišel utrhnout nějakou tu korunku z jejich výhry. To Simonu tak dopálí, že ho nemilosrdně vykopne. Vrátí se Pepan na druhý pokus, nebo je mu jasné, že ze Simony a Rudolfa už peníze nevytáhne?

    Hvězdu seriálu Ulice Pavli Tomicovou pronásledovala fanynka.
    Autor: archiv Blesku

  • Santa Martin

    Blíží se Vánoce a Martin Maléř ví, že pokud rychle nevymyslí, jak vydělat nějaké peníze, budou letošní svátky hodně chudé. Kvůli dlouhé rekonvalescenci se ještě dlouho nebude moci vrátit do dílny, kde sice pomáhá s kancelářskými záležitostmi, ale práci na plný úvazek mu to rozhodně nenahradí. A tak se už tento týden můžete těšit na hrdého Martina v kostýmu Santa Clause. Rozhodne se totiž přivydělat si chozením po obchodním centru v převleku. Dětem bude pro smích, ale Veronika to ocení.

    Tomáš Dastlík
    Autor: archiv TV NOVA
  • Digi a Mára napálí Věrku

    Digi je až po uši zamilovaná do Jirky, ale příliš společného času spolu netráví. Oba jsou hodně zaneprázdnění prací, a Digi navíc téměř všechen volný čas tráví s dvojčaty. Když Věrka nabídne, že Páťu s Julčou pohlídá, Digi si hned maluje, jak bude její ideální večer vypadat. To se ale šeredně splete. Věrka se rozhodla, že ji dá dohromady se svým synem Márou, kterému odletěla přítelkyně Monika do Tanzanie. Digi s Márou její plán prokouknou a rozhodnou se jí trochu pomstít. Narafičí na ni scénku, při které bude Mára jen v trenkách připoutaný k posteli a Digi se bude po bytě producírovat jako domina. Co na to Věrka?

    Kryštof Mareček alias Mára je přítelem Moniky Farské. Přestože jejich vztah prošel několika komplikacemi, vypadá to, že teď už je konečně všechno v pořádku.
    Autor: TV Nova

  • Vendula a Vilma tváří v tvář

    K nepříjemnostem dojde i u Nyklů, kde se potká Vendula tváří v tvář s Vilmou. Přestože testy potvrdily, že je Vendula opravdu Lumírova dcera, Nyklová ji odmítá přijmout do rodiny. Tento týden se obě nevyhnou nečekanému společnému rozhovoru, který bude pro obě hodně nepříjemný. Změní konečně Vilma názor?

    Anežka Rusevová coby nesmělá Vendulka.
    Autor: TV Nova, FTV Prima, ara

Autor: red
Klíčová slova:  seriál ulice, Ulice, české seriály, seriál
Diskuse ke článku
.