Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Prozrazeno! Co se stane v Ulici? Žádost o ruku, rvačka i boj o život!

  • 12. září 2016 | 07:28

    Tvůrci seriálu Ulice prozradili, na co se můžeme v průběhu září v seriálu těšit. Příliš radostných událostí to ovšem nebude. Navíc na konci září bude jedna z postav bojovat o život a zatím se neví, jestli svůj boj vyhraje. 

  • Neznámá Vendula

    Již za pár dní bude jasné, proč si tajemná Vendula vyhlídla právě Nyklovic pekařství. Vilma Nyklová je z nové posily nadšená. Vendula je pracovitá, snaží se a paní Vilmě vše ochotně odkývá. Probírají spolu divadlo, rodinu i věcí, které se každému jen tak na potkání neříkají. Vilma má pocit, že zná Vendulu snad celý život. Ta má ale o rodinu Nyklových až příliš velký zájem. Nejvíce se vyptává na Lumíra, jehož vystřiženou fotku z novin nosí u sebe. Už za pár dní její podivné chování vygraduje šmejděním v Lumírově kanceláři a dalšími překvapivými kousky. Kam až Vendula zajde? A co má vlastně za lubem? V tomto týdnu se postupně začne vybarvovat!

    Náš tip: Vendula bude s Lumírem pokrevně nebo milostně propojená. Může to být jeho dcera, která se narodila z mladické nerozvážnosti, když byl Lumír opravdu mladý. Také to může bát jeho sestra, kterou si tajně pořídil jeho dnes už zesnulý otec. Poslední možností je bývalá milenka, ale příliš nesedí, že by ji Lumír nepoznal. A jaké jsou vaše tipy?

    Anežka Rusevová coby nesmělá Vendulka.
    Autor: TV Nova, FTV Prima, ara
  • Žádost o ruku

    Eddie nechce, aby jeho vztah s Adrianou dopadl jako ten Matějův a Bětky, a tak se rozhodně, že jejich životy posune o level dál. Podle Adriany totiž byli Bětka s Matějem jako kamarádi a jejich vztah se nijak nevyvíjel, právě proto si podle ní Bětka našla náhradu. Eddie se rozhodne k radikálnímu kroku, požádá Adri o ruku, protože si díky románku s bláznivou Zorou uvědomil, že je to opravdu ta pravá. Žádost ale rozpoutá několik velmi nepříjemných událostí a rodina Peškových se bude hodně divit.

    Náš tip: Eddieho nevěra se nejspíš provalí, a tak bude místo veselky rozchod. Na konci aktuální sezóny se však dají znovu dohromady a nakonec se před prázdninovou pauzou přece jen dočkáme svatby. 

    Adriana Pešková se z problémové holky, která si zahráva z drogami a lže, změnila v zodpovědnou ženu.
    Autor: TV Nova
  • Drama na faře

    Když už to konečně vypadá, že se manželství Veroniky s Martinem vrátilo do starých kolejí, vstoupí do hry opět farář Marek Ryba. Ten sdělí Veronice překvapivou novinu, která jí vyrazí dech. A nejen jí. Zaskočený bude i Martin, který začne opět vidět rudě. Bude bránit svoji rodinu a dojde i na pěsti...

    Náš tip: Maléřovi se dozví, že Ryba už není farář. Martin v něm tak znovu uvidí konkurenci a bude si myslet, že chce Ryba získat Veroniku pro sebe. A tak mu ujedou nervy.

    Rodina Maléřovic žije na Moravě
    Autor: archiv TV NOVA
  • Střelba

    Konec září bude v Ulici opravdu hodně dramatický a nesmazatelně se zapíše do paměti mnoha obyvatel Ulice. To, co se stane, je totiž připraví o pocit bezpečí v jejich domovech. Tvůrci prozradili, že Ulicí otřese výstřel, který se neobejde bez obětí. Jedna z postav se ocitne na operační sále a bude bojovat o život jen proto, že se ocitla ve špatnou chvíli na špatném místě. Absolutním peklem si projde několik vašich oblíbených hrdinů...

    Náš tip: Jáchym se znovu opije a vytáhne svou zbraň. Monika nebo Mára budou zrovna s ním a budou se snažit mu pistoli sebrat. Jeden z nich bude však postřelen...

    Cílevědomá Monika Farská vede Coolnu, studuje a stále musí čelit nesnášenlivosti ze strany Márovy matky Věrky, která jí příliš nemusí.
    Autor: archiv TV NOVA

Autor: red
Klíčová slova:  vip, seriál, seriály, seriál ulice, Ulice
Diskuse ke článku
.