Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Láďa Hruška bude řádit na Primě! Těšte se i na nový seriál

Video se připravuje ...
Prima nová sezóna i s Láďou Hruškou
VIDEO: Adam Balažovič
8. srpna 2015 | 06:00

Prima si pro své diváky přichystala opět pár novinek. Představení programového schématu na podzim se odehrávalo v přístavu Kazín poblíž Prahy na Berounce. Právě v něm se totiž natáčí nový seriál Přístav, který má opravdu zajímavé herecké složení.

Přístav se bude vysílat dvakrát týdně, vždycky v pondělí a ve středu večer. V pruhovaných námořnických tričkách se objeví zajímavá parta chlapíků. Hlavní roli má Martin Dejdar, ale vedle něho uvidíte také Petra Čtvrtníčka nebo Filipa Blažka.

Seriálovým fandům Prima přeje, na obrazovku se totiž vrátí oblíbení Vinaři v nové řadě, ale také seriál Všechny moje lásky s Veronikou Žilkovou v hlavní roli. Pokračovat budou i Cesty domů. Pokud ovšem neholdujete seriálům a máte raději Zdeňka Pohlreicha a jeho Ano, šéfe!, tak i tento pořad má nové díly.

Láďa Hruška na chvíli zmizel z obrazovek, ale Prima si ho našla a společně vytvořili s kontroverzním kuchařem nový pořad. Vychytávky Ládi Hrušky budou o zlepšovácích nejen v kuchyni, ale Láďa je bude provádět i v bytech, domech nebo chatách diváků.