Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Všechny moje lásky exkluzivně: Bočanová přistižena in flagranti!

Video se připravuje ...
Kdo nažhavené milence překvapí v ten nejnevhodnější okamžik?
VIDEO: archiv TV Prima
8. února 2015 | 08:40

Životy tří kamarádek a jejich okolí jsou stále zajímavější. Marie otevírá lékárnu a plánuje vyhledat další bývalou lásku, tentokrát ze střední. Tou je David Prachař. Zuzka řeší vážné rodinné problémy. A Líza se snaží být milující sexy manželkou.

Co čeká hlavní hrdinku Marii, která je stále zklamaná z rychlého konce vztahu s Františkem, v dalším premiérovém dílu Lásek?

Kamarádky ji přemluví, aby začala znovu pátrat v seznamu všech lásek. Nad fotkami se shodují, že je nutné kontaktovat Davida Kocourka. Toho kluka, kterého milovala na střední škole. Klučinu, který se proháněl na kole a citoval Egona Bondyho? Bude on tím pravým?

Dnes David vlastní cykloobchod a Marie se může okamžitě změnit v zákaznici, která "náhodou" potřebuje zcela nové kolo...

Líza se bojí, že ji Viktor v práci zase podrazí. Ač se snaží sebevíc, neuhlídá ho, aby si nedělal, co chce. V práci se ho snaží zavalit prací, aby nedělal blbosti. On je však opět vynalézavější.

Firma Zuzčiných rodičů se potýká s problémy – nedostávají zakázky z radnice. Zdena spolupracuje s někým jiným. Lukáš nemá práci ani peníze. Pátrá, proč to tak je, až se zeptá Zdeny. Ona mu jasně řekne: zeptejte se své ženy. Zuzka musí přiznat, že Zdenu „trochu“ vydírala. Poslala jí SMS...

Jirka stále nezapomněl na anonymní zprávu o nevěře své ženy Zdeny. Ta situaci řešit nechce, ale tuší, že by měla.

Míša se stěhuje. K Dominikovi?

Dívejte se už dnes večer na další díl oblíbeného seriálu Všechny moje lásky a dozvíte se víc!