Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Všechny moje lásky: Žilková dostala vyhazov kvůli Štěpničkově milence

Video se připravuje ...
Těšte se na příběh ženy, kterou osud připravil o manžela. Ona však nepodlehne smutku a rozhodne se naplno žít dál.
VIDEO: archiv TV Prima
23. ledna 2015 | 10:00

Do toužebně očekávané premiéry Všech mých lásek zbývají už jen desítky hodin. A všichni chtějí vědět, o čem seriál bude. My vám proto už dnes exkluzivně přinášíme malou ochutnávku.

Nový český seriál, který nepostrádá inteligentní humor a dialogy, vypráví o možnostech překonat všechny překážky, které s sebou přináší život. Televizní novinka na osudech svých hrdinů ukazuje, že i když je život často velmi dramatický a těžký, dá se vše zvládnout s humorem a nadsázkou.

Těšte se na příběh ženy, kterou osud připravil o manžela. Ona však nepodlehne smutku a rozhodne se naplno žít dál: pořídí si nový byt na krásném místě, nebrání se přijímat nové výzvy.

"Postava Marie je jiná v tom, že je vdova, hrála jsem ženy vdané, rozvedené, ale vdovu nikdy. Tahle smutná událost je ale jen výchozí situace, jinak je seriál vtipný, přesně odkoukaný ze života, je o tom, jak je důležité mít přátele, a hlavně je plný naděje. Naděje, že člověk nemá nic vzdávat, protože lásku může potkat kdykoliv, i v situaci, kdy si myslí, že ho nic pěkného v životě nečeká," říká o titulní roli Veronika Žilková.

Sledujte osudy Marie Svobodové (55) a jejího okolí už tuto neděli večer na TV Prima.

2043047:gallery:true:true